Επίθεση στην Ερμού: Σε πολύ δύσκολη κατάσταση η γυναίκα που μαχαιρώθηκε

Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, με δύο βαθιά τραύματα, η άτυχη γυναίκα. Έχει προσαχθεί ένας ύποπτος, που υπέδειξαν οι περαστικοί στους αστυνομικούς.

Η γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από άνδρα στην Ερμού στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, το μεσημέρι της Παρασκευής, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, η γυναίκα φέρει δύο βαθιά τραύματα στην αριστερή ωμοπλάτη, στο ύψος της καρδιάς, έχει χάσει πολύ αίμα και νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Το περιστατικό έγινε στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, όταν ο άντρας, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, πλησίασε τη γυναίκα και την μαχαίρωσε στην πλάτη. Δράστης και θύμα δεν γνωρίζονταν και δεν είχαν προηγούμενα. Η κοπέλα ήταν η άτυχη περαστική, που έγινε δέκτης της μανίας του.

Στη συνέχεια, όπως λένε οι μαρτυρίες η γυναίκα, η οποία τη στιγμή της επίθεσης περπατούσε στο δρόμο προκειμένου να μπει στο κατάστημα όπου εργάζεται, έτρεξε βαριά τραυματισμένη στο εν λόγω μαγαζί.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη λίγο αργότερα, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ισχυρίστηκε ότι η 22χρονη είναι… πράκτορας των Γερμανών

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης υποστήριξε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι αντιμετωπίζει ζητήματα ψυχικής υγείας. Φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι η νεαρή είναι πράκτορας των Γερμανών.

Οι αρχές αρχικά ερευνούσαν το ενδεχόμενο να γνωρίζονται δράστης και θύμα και να υπήρχε κάποια προσωπική διαφορά αλλά και το ενδεχόμενο της απόπειρας ληστείας. Πλέον φαίνεται ότι πρόκειται για ένα ψυχικά διαταραγμένο άτομο που έκανε μια τυχαία επίθεση στον δρόμο.

 

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News