Κόντι Μακμπεθ: Ποιος είναι ο αδελφός του συντρόφου του Στέφανου Κασσελάκη και ποια η σχέση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάϊλερ Μακμπεθ έχει δύο αδέλφια, με τον ένα, τον Κόντι, να γίνεται πλέον και εκείνος γνωστός. Ποια η σχέση όμως που μοιράζεται ο ίδιος με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ;

Όταν είχε πρωτοεμφανιστεί ο Στέφανος Κασσελάκης, όλοι έψαχναν τα συγγενικά του πρόσωπα. Ετσι λοιπόν εντοπίστηκε και η πεθερά του, μητέρα του Τάιλερ, η οποία είχε αναφέρει πως έχει ακόμα έναν γιο ομοφυλόφιλο.

Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στις φωτογραφίες που βρήκαμε, τα δύο αδέρφια μοιάζουν πολύ, σαν δυο σταγόνες νερό. Η μητέρα τους έχει δηλώσει πως είναι περήφανη για τους γιους της, με τους οποίους, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, είναι αχώριστοι.

Οι τρεις τους ποζάρουν συχνά-πυκνά στον φωτογραφικό φακό, δείχνοντας τις στιγμές της οικογενειακής τους ευτυχίας. Μάλιστα, εκτός από τα δυο της αγόρια, Τάιλερ και Κόντι, φωτογραφίζεται και με τους συντρόφους τους, τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Νταν, αντίστοιχα.

Ο αδερφός του Τάιλερ, Κόντι Μακμπέθ, είναι σύμβουλος πωλήσεων σε κτηματομεσιτικές εταιρείες στην Αμερική, που διαχειρίζονται πανάκριβα ακίνητα. Μάλιστα, εδώ και τρία χρόνια και οκτώ μήνες, σύμφωνα με το προφίλ του στο Linkedin, εργάζεται στη Sotheby’s International Realty, µέσω της οποίας ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ αγόρασαν το νέο, υπερπολυτελές και πανάκριβο σπίτι στο Κολωνάκι.

Ο Κόντι στο επαγγελματικό του προφίλ στο Facebook παραπέμπει στον ιστότοπο της εταιρείας και παραθέτει το εταιρικό e-mail που διαθέτει στη Sotheby’s. Τώρα φαίνεται πως εργάζεται στη Washington Fine Properties, ενώ παλαιότερα εργαζόταν και στην εταιρεία Heider Real Estate, με τους υπεύθυνους να δηλώνουν στο Facebook περήφανοι για τη συνεργασία αυτή. Πάντως, τα δύο αδέρφια φαίνεται πως έχουν πολλά κοινά, εκτός από την εξωτερική τους εμφάνιση.

Και οι δύο έχουν επιλέξει παρόμοιο τρόπο ζωής, ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις προσωπικές τους στιγμές, ενώ και τα δύο ζευγάρια έχουν αγάπη για τα κατοικίδια. Εκτός από τον Στέφανο και τον Τάιλερ, που έχουν για συντροφιά τη Φάρλι, αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του Κόντι και του συντρόφου του, Νταν, είναι ο Ρέμπελ, ο οποίος τους συνοδεύει παντού.

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News