Απογευματινά χειρουργεία: Η λίστα νοσοκομείων στα οποία ξεκινούν άμεσα την λειτουργεία τους

Τα δύο πρώτα χειρουργεία πραγματοποιήθηκαν πριν δύο μέρες στη Θεσσαλονίκη και θα ακολουθήσουν και άλλα, όπως καταδεικνύει το Υπουργείο Υγείας

Σε νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν πριν δύο μέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη 12 Μαρτίου, τα πρώτα απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή, σε συνέχεια της σχετικής ρύθμισης που τέθηκε σε ισχύ από το Υπουργείο Υγείας.

Η πρώτη επέμβαση αφορούσε ουρολογικό περιστατικό και πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ενώ την ίδια ώρα έγινε και το πρώτο απογευματινό χειρουργείο στο νοσοκομείο Καβάλας.

Η λειτουργία των απογευματινών χειρουργείων θα συνεχιστεί κανονικά, όπως κατέδειξε ο Υπουργός Υγείας,  Άδωνις Γεωργιάδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στην πλατφόρμα ”Χ” (πρώην Twitter) τη λίστα με τα νοσοκομεία στα οποία ξεκινούν άμεσα τα απογευματινά χειρουργεία.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο υπουργός στην ανάρτηση:

«Προ ολίγου η 1η ΥΠΕ μας ενημέρωσε για την εξέλιξη της Μεταρρύθμιση του ΕΣΥ με τα απογευματινά χειρουργεία στα Νοσοκομεία ευθύνης της. Θα αναρτώ όλες τις σχετικές πληροφορίες για την ορθή ενημέρωση των πολιτών. Ευχαριστώ θερμά τις χειρουργικές ομάδες για την Εμπιστοσύνη τους».

Τα νοσοκομεία στα οποία ξεκινά άμεσα η λειτουργία των απογευματινών χειρουργείων είναι τα εξής:

  • Γ.Ν.Α. ”Ο Ευαγγελισμός”
  • Γ.Ν.Α. ”Γ. Γεννηματάς”
  • Γ.Ν.Α. ”ΚΑΤ”
  • Γ.Ν.Ν.Θ.Α. ”Σωτηρία”

Πηγή: Parapolitika.gr

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News