Viral: Η ναυαγοσώστρια του Baywatch Donna D’ Errico έκανε «ζημιά» στο instagram
Η ηθοποιός Donna D’ Errico συνεργάστηκε με τη φιλοζωική οργάνωση PETA και πόζαρε γυμνή για να στείλει το μήνυμά της κάνοντας το instagram να… αναστενάξει
Αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία αφού πόζαρε γυμνή, η Donna D’ Errico μας καλεί να «φορέσουμε το δέρμα μας» και να «φορέσουμε vegan» με αφορμή τη συνεργασία της με τη φιλοζωική οργάνωση PETA.
H ναυαγοσώστρια του Baywatch, Donna D’ Errico φωτογραφήθηκε γυμνή, με τα δύο συνθήματα να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία του σώματός της.

«Ο λόγος που δεν φοράω ρούχα από ζώα και δεν έχω παπούτσια από δέρμα ζώων ή οτιδήποτε τέτοιο είναι γιατί δεν θέλω τα ζώα να υποφέρουν» εξηγεί η ηθοποιός σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Δεν θα μπορούσα ποτέ να προκαλέσω τέτοια αγριότητα σε βάρος ζώων. Δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τη γούνα, το δέρμα ή τα φτερά τους αλλά εμείς μπορούμε» προσθέτει χαρακτηριστικά.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Πηγή: in.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ποιες μεταγραφές φέρνει ο σοβαρός τραυματισμός του Γιαζίτζι
- ΑΕΚ-Ρίτας 86-92: «Έβγαλε» τα μάτια της κι έχασε δική της κούπα!
- Πλέι άουτ: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε-θρίλερ
- Μυστακίδης: Εδώ θα χτιστεί το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ
- Τσέριν: «Τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι στην ΑΕΚ»
