Κυψέλη: Σκηνές τρόμου με 19χρονο να εισβάλει σε γυμνάσιο - Τραυμάτισε με σφυρί τον διευθυντή και έναν μαθητή

19χρονος δράστης οπλισμένος με σφυρί κατάφερε να εισβάλλει στο χώρο γυμνασίου και να τραυματίσει τον διευθυντή και ένα μαθητή. Τα θύματα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τα νεότερα, με ελαφρά τραύματα

Με ελαφρά τραύματα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ένας μαθητής σχολείου και ο διευθυντής του, όταν δέχτηκαν επίθεση με σφυρί και μαχαίρι από έναν εξωσχολικό 19χρονο.

Ο δράστης ηλικίας 19 ετών από την Γεωργία εισέβαλε στο 41ο γυμνάσιο Αθηνών και τραυμάτισε τον ανήλικο μαθητή από την Νιγηρία με ένα σφυρί. Τις κραυγές του ανήλικου άκουσε ο διευθυντής του σχολείου, ο οποίος προσπάθησε να προστατεύσει τον μαθητή του. Ωστόσο δέχθηκε μαχαίρια από τον 19χρονο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη, ενώ οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Αιτία της επίθεσης σύμφωνα με τις μαρτυρίες μαθητών του σχολείου, είναι ο διαπληκτισμός που είχε ο αδερφός του δράστη με τον Νιγηριανό συμμαθητή του λίγο νωρίτερα και ο 19χρονος αποφάσισε να εκδικηθεί για να τον αδελφό του.

Πηγή: Parapolitika.gr

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News