Κολωνάκι: Άγριος ξυλοδαρμός, απειλές με μαχαίρι και πυροβολισμοί – Συνελήφθη ο «πιστολέρο» για τα επεισόδια

Όλα ξεκίνησαν από λεκτικό επεισόδιο σε νυχτερινό κέντρο – Στο νοσοκομείο οι δύο 27χρονοι με τραύματα από ξύλο και όχι από σφαίρες.

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή νύχτα στο Κολωνάκι, μετά το επειδόσιο που εκτυλίχθηκε ανάμεσα σε δύο 27χρονους και έναν 41χρονο, με τον τελευταίο να βγάζει όπλο και να προβαίνει σε πυροβολισμούς

Άγριος ξυλοδαρμός, απειλές και πυροβολισμοί

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (30/03), με αφορμή λεκτικό επεισόδιο 41χρονου με 27χρονο κατά τη διάρκεια νυχτερινής διασκέδασης και οι οποίοι, αφού οδηγήθηκαν σε δρόμο του Κολωνακίου, ο 41χρονος απείλησε τον νεαρό με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα, ενώ ταυτόχρονα άγνωστα άτομα εκδήλωσαν σε βάρος του σφοδρή επίθεση με γροθιές.

Τότε ένας άλλος 27χρονος, φίλος του νεαρού, στην προσπάθειά του να τον προστατεύσει απωθώντας τους επιτιθέμενους, δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι και εκείνη τη στιγμή ο 41χρονος έβγαλε όπλο και προχώρησε σε δύο πυροβολισμούς, οι οποίοι όμως δεν επέφεραν τραυματισμό.

Προηγήθηκε άγριος ξυλοδαρμός του 27χρονου από τον «πιστολέρο» και την «παρέα» του, ενώ τον απείλησε με μαχαίρι στην κοιλιά και χτύπησε στο κεφάλι τον φίλο του – Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα Ζ) που έσπευσαν στο σημείο, αφού ειδοποίησαν ασθενοφόρο για τη διακομιδή των δ’υο 27χρονων τραυματιών στο νοσοκομείο, έκαναν αυτοψία στο χώρο και περισυνέλεξαν τους δύο κάλυκες.

Στις Αχαρνές συνελήφθη ο «πιστολέρο» – Βρέθηκε το επίμαχο όπλο και κοκαΐνη

Μετά την κινητοποίηση των Αρχών, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προχώρησαν στην αναζήτηση του «πιστολέρο», το αυτοκίνητο του οποίου εντοπίστηκε στις Αχαρνές.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τόσο ο 41χρονος οδηγός όσο και μία 39χρονη γυναίκα, ενώ επιμελώς κρυμμένο βρέθηκε ένα πιστόλι με 12 φυσίγγια και στην κατοχή της συνοδηγού μικροποσότητα κοκαΐνης.

Και οι δύο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, η οποία επιλήφθηκε προανακριτικά της υπόθεσης.

Σε βάρος του 41χρονου που ταυτοποιήθηκε ως εμπλεκόμενος στο επεισόδιο, σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε συνδυασμό με παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και απειλή. Η 39χρονη συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη.

Πηγή: in.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News