Ευρωεκλογές: Ο δικός μας Παντελής Περιβολάρης υποψήφιος με τον Λοβέρδο

Ανακοινώθηκαν σήμερα τα 14 νέα ονόματα καθώς συνεχίζει να συμπληρώνεται το ψηφοδέλτιο των Δημοκρατών Ανδρέα Λοβέρδου.

Άνθρωποι με διαφορετικά επαγγέλματα και από διαφορετικές περιφέρειες της χώρας όλους τους ενώνει σύμφωνα με τον πρόεδρο «η αγάπη για την πατρίδα, η κοινή λογική και η μετριοπάθεια». Ανάμεσα στους 14 και ο δικός μας Παντελής Περιβολάρης.

Ο Παντελής Περιβολάρης είναι βραβευμένος δημοσιογράφος με καριέρα για περισσότερα από 30 χρόνια στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο. Επιστήμων του Ελληνικού Πολιτισμού, με μεταπτυχιακές σπουδές στη νεότερη και σύγχρονη πολιτική, ελληνική και ευρωπαϊκή ιστορία και υποψήφιος διδάκτορας στις μεσογειακές, περιφερειακές και ευρωπαϊκές σχέσεις. Συγγραφέας, εν ενεργεία αθλητής του μπάσκετ, παντρεμένος με δύο παιδιά και με μία υιοθετημένη αδέσποτη σκυλίτσα.

Γεννήθηκε στις ΗΠΑ το 1973 αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Στο παρελθόν υπήρξε βουλευτής στην περιφέρεια της Καστοριάς με το ΠΑΣΟΚ. Στις ΗΠΑ είχε τιμηθεί για την προσφορά του στον αθλητισμό .

Η ιστορική, επιστημονική του μελέτη, Η «Αλλαγή» και η αλλαγή στο Κυπριακό, Ανδρέας Παπανδρέου και Κύπρος 1981-1989 συγκέντρωσε πολύ θερμά σχόλια από ακαδημαϊκούς, πολιτικούς όλων των πολιτικών παρατάξεων και Κυπρίους αξιωματούχους.

Οι άλλοι δεκατρείς υποψήφιοι είναι :Απόστολος Αβδελάς, Χαράλαμπος Αηδονόπουλος, Απόστολος Βλάχος, Γιάννης Βούρος, Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα, Αιμιλία Κακαβάνη, Γεωργία Λαμπράκη, Ελένη Μαθιοπούλου, Βασιλική Μανωλάκη, Στυλιανός Μουζακίτης, Ιωάννα Πετούση και Παναγιώτης Σαραντέας.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News