Σύρος: «Ηλία, ρίχ' το»! Εσπαγαν πιάτα με σκαπτικό μηχάνημα σε νυχτερινό κέντρο

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε σε νυχτερινό μαγαζί της Σύρου, με πελάτη να παρκάρει δίπλα στη πίστα το σκαπτικό του μηχάνημα, που μοιάζει με μικρή μπουλντόζα και να σπάει ολόκληρες στοίβες από πιάτα.

Ο πρωταγωνιστής του περιστατικού, είχε προσέλθει στο μαγαζί με σκοπό να γιορτάσει, μαζί με τη παρέα του, τα γενέθλια του. Όλα έβαιναν καλώς, ώσπου κάποια στιγμή, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του μαγαζιού, ο εαρτάζων αποφάσισε να πάει τη διασκέδαση σε άλλο επίπεδο.

Σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο του νυχτερινού κέντρου, έφερε το σκαπτικό του μηχάνημα, το οποίο μοιάζει με μικρή μπουλντόζα, το πάρκαρε δίπλα στη πίστα και ζήτησε να του φέρει το προσωπικό του καταστήματος όσα περισσότερα πιάτα γίνεται. Όταν κατέφθασαν οι πρώτες στοίβες με πιάτα, ανέβηκε στο μηχάνημα, το εκκίνησε και κυριολεκτικά, τα έσπασε όλα.

Οι υπόλοιποι πελάτες και οι τραγουδιστές, έδειξαν να εναρμονίζονται με τη θέληση του θαμώνα και παρακολούθησαν το σκηνικό με ευχαρίστηση, υπό τους ήχους του καταλληλότερου τραγουδιού. Φυσικά αναφερόμαστε στο «Θα πάρω φόρα» , το ιστορικό άσμα της Μαίρης Μαράντη, που έγινε γνωστότερο από τη συμμετοχή του στη ταινία του Παντελή Βούλγαρη, «Ολα είναι δρόμος» . Με άλλα λόγια.. «Ηλία, ρίχ’ το» .

Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρωινές ώρες, με τους παρευρισκόμενους να περνάνε πολύ όμορφα και να φεύγουν χαρούμενοι, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News