Σούπερ μάρκετ: Πότε θα κλείσουν για τρεις ημέρες - Μέχρι πότε μπορούν να ψωνίσουν οι καταναλωτές

Τρεις μέρες θα μείνουν κλειστά τα σούπερ μάρκετ, λόγω των συνεχόμενων αργιών Πάσχα και Πρωτομαγιάς.

Για τρεις μέρες θα μείνουν κλειστά λόγω των συνεχόμενων αργιών Πάσχα και Πρωτομαγιάς τα σούπερ μαρκετ και επομένως οι καταναλωτές θα πρέπει να προμηθευτούν τα αναγκαία εγκαίρως.

Η μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς θα κρατήσει κλειστά ακόμη μία μέρα τα σούπερ μαρκετ. Συγκεκριμένα, θα μείνουν κλειστά ανήμερα του Πάσχα στις 5 Μαΐου, την Δευτέρα 6 Μαΐου και την Τρίτη στις 7 Μαΐου λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς.

Aργίες: Τι θα ισχύσει με τις τράπεζες

Πάγωμα συναλλαγών στις τράπεζες για έξι ημέρες φέρνουν το Πάσχα των Ορθόδοξων και η μεταφορά της Πρωτομαγιάς και αυτό με τη σειρά του προκαλεί προβληματισμό στους καταναλωτές.

Λόγω της εορτής του Πάσχα και της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς, οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται από την Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου, θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου που θεωρείται ως η επόμενη εργάσιμη.

Ζήτημα πλέον είναι πώς θα καταβληθούν οι μισθοδοσίες αλλά και κατά περίπτωση ακόμη και το «δώρο Πάσχα» για κάποιες επιχειρήσεις.

Οι μεταφορές θα εκτελεστούν κανονικά, αλλά με ημερομηνία αξίας την Τετάρτη 8 Μαΐου. Για την εκτέλεση των μισθοδοσιών θα πρέπει να καταχωρηθεί στο αρχείο μισθοδοσίας ως ημερομηνία εκτέλεσης η Τετάρτη 8 Μαΐου.

Οι μεταχρονολογημένες και μελλοντικές εντολές με ημερομηνία εκτέλεσης την Τρίτη 7 Μαΐου θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου. Επίσης, το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 3 Μαΐου, τη Δευτέρα 6 Μαΐου και την Τρίτη 7 Μαΐου.

Πηγή: Parapolitika.gr 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News