Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη

Η είδηση πως ο Δημήτρης Σταρόβας βρίσκεται στο νοσοκομείο έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο έπεσε σαν κεραυνός στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5). Ο δημοφιλής ηθοποιός και μουσικός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τζάνειο έπειτα από ανησυχητικά συμπτώματα που παρουσίασε, έχοντας πάντοτε στο πλευρό του τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο Δημήτρης Σταρόβας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο περίπου στις 12 μ.μ. και αμέσως σήμανε συναγερμός στους γιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό.

Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, η κατάσταση του 61χρονου καλλιτέχνη δεν είναι ανησυχητική, καθώς διατηρεί τις αισθήσεις του και συνομιλεί κανονικά με τους γύρω του. Μάλιστα, η ίδια πηγή αναφέρει πως του χορηγείται και η απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή, έτσι ώστε ο Δημήτρης Σταρόβας να διαφύγει τον όποιο κίνδυνο μπορεί να δημιουργήθηκε από το ισχαιμικό επεισόδιο.

Οι γιατροί αναμένουν πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή του τις επόμενες ώρες, με τον ηθοποιό να νοσηλεύεται στη νευρολογική κλινική.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News