Ρόμπερτ Φίτσο: Διέφυγε τον κίνδυνο η ζωή του Σλοβάκου πρωθυπουργού
Λίγες μέρες μετά την συγκλονιστική απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του, ο Ρόμπερτ Φίτσο έχει διαφύγει τον κίνδυνο, παραμένοντας όμως σε σοβαρή κατάσταση.
Εκτός κινδύνου βρίσκεται η ζωή του Ρόμπερτ Φίτσο μετά την απόπειρα δολοφονίας που έγινε σε βάρος του πριν λίγες μέρες. Υπενθυμίζουμε πως ο Σλοβάκος πρωθυπουργός είχε δεχθεί πυροβολισμό στην κοιλιά, από 71χρονο λογοτέχνη, ο οποίος ανέφερε πως απλώς «διαφωνούσε με τις πολιτικές του απόψεις».
Όπως δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ρόμπερτ Κάλινακ, ο πιο στενός πολιτικός συνεργάτης του Σλοβάκου πρωθυπουργού: «Δεν υπάρχει πλέον άμεσος κίνδυνος για τη ζωή του, όμως η κατάστασή του παραμένει σοβαρή και χρειάζεται εντατική φροντίδα».
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ελ Καμπί είναι ξανά εδώ και δεν χάνει το ντέρμπι!
- Αντριάνο Γιάγκουσιτς: Το σοκ με την πρόταση του Παναθηναϊκού - Το απίθανο παρασκήνιο της μεταγραφής
- Αρης Μεταγραφές: Συμφωνία με Κουαμέ, έρχεται στη Θεσσαλονίκη
- Καιρός: Καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - Πότε θα σημειωθούν έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλονίκη (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια
