Θεσσαλονίκη: Άνδρας καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση 10χρονης σε γηπεδάκια ποδοσφαίρου

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι πρόκειται περί παρερμηνείας καθώς ενήργησε προστατευτικά απέναντι στην ανήλικη προκειμένου να μην τραυματιστεί.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, επέβαλε φυλάκιση 8 μηνών, με τριετή αναστολή σε εργαζόμενο σε γηπεδάκια ποδοσφαίρου 5 επί 5 στη Θεσσαλονίκη, επειδή παρενόχλησε σεξουαλικά μία 10χρονη, την ώρα που παρακολουθούσε τον πατέρα της να παίζει μπάλα.

Ο άνδρας κρίθηκε ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με θύμα ανήλικη κάτω των 12 ετών.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τη δικογραφία, συνέβη τον Δεκέμβριο του 2017, και πήρε το δρόμο προς τη Δικαιοσύνη, όταν η ανήλικη απευθύνθηκε στους γονείς της. Όπως κατήγγειλε η ανήλικη, καταθέτοντας προανακριτικά παρουσία παιδοψυχολόγου, ο 57χρονος κατηγορούμενος την αγκάλιασε και κόλλησε το σώμα του πάνω στο δικό της, όταν εκείνη ανέβηκε σε συρματόπλεγμα. Την ίδια μέρα δε, σύμφωνα με την καταγγελία, την κάλεσε στο γραφείο του προσφέροντάς της ως δώρο μία αθλητική φόρμα.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία υποστηρίζοντας ότι ενήργησε προστατευτικά απέναντι στην ανήλικη προκειμένου να μην τραυματιστεί, τονίζοντας ότι κίνησή του παρερμηνεύτηκε.

Πηγή: Parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News