Η Χρυσή Βαρδινογιάννη βρήκε τον πρίγκιπά της: Η σχέση του Νικόλαου με την κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη

Οι φήμες θέλουν τη φιλία του πρίγκιπα Νικόλαου με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη να έχει εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα

Σαν κεραυνός έπεσε πριν από έναν μήνα η είδηση του χωρισμού του Νικόλαου Γλίξμπουργκ και της Τατιάνα Μπλάτνικ έπειτα από δεκατέσσερα χρόνια γάμου και είκοσι σχέσης. Οι δυο τους πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και το έκαναν γνωστό με μια λιτή ανακοίνωση.

«Ο πρίγκιπας Νικόλαος και η πριγκίπισσα Τατιάνα έπειτα από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν τη δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και τον σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, αλλά και την αγάπη με την οποία πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.
Αμέσως μετά οι φήμες ήθελαν και τους δύο να έχουν προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή, καθώς ο χωρισμός δεν ήταν τωρινός, αλλά είχε επέλθει πριν από μία τριετία. Και από τότε άρχισαν να οργιάζουν οι φήμες για τις νέες τους σχέσεις. Όλη η κοσμική Αθήνα ψάχνει τον τελευταίο καιρό να βρει ποια είναι η «χρυσή κληρονόμος» που έχει κλέψει την καρδιά του Νικόλαου.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ σε σχέση με τον επιχειρηματία Γιώργο Μπαρμπαλιά

H «ΟΝtime» αποκάλυψε προ ημερών ότι η Τατιάνα Μπλάτνικ βρίσκεται πλέον σε σχέση με τον επιχειρηματία Γιώργο Μπαρμπαλιά. Ο ίδιος είναι επίσης διαζευγμένος, έπειτα από δέκα χρόνια γάμου με τη Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα, ο οποίος τα τελευταία οκτώ χρόνια είναι ο σύντροφος της Έλλης Στάη. Ο γάμος Μπαρμπαλιά – Μουνδρέα, μάλιστα, είχε γίνει στην Πάτμο, όπου η οικογένεια Μουνδρέα έχει ένα υπέροχο σπίτι, με πάνω από πεντακόσιους καλεσμένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Tατιάνα και ο Γιώργος είναι πολύ ευτυχισμένοι και μάλιστα πρόσφατα πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς είναι γιος του αείμνηστου Ηλία Μπαρμπαλιά, διακεκριμένου αρχιτέκτονα, με μεγάλο και ιδιαίτερα καλαίσθητο κατασκευαστικό έργο στην Αθήνα. Η μητέρα του είναι η κοσμική κυρία Μπουμπού Μπαρμπαλιά, το γένος Σπηλιοπούλου, από οικογένεια μεγάλων εμπόρων της Αθήνας και με καταγωγή από την Αρκαδία, απ’ όπου ήταν και ο σύζυγός της.

Πρίγκιπας Νικόλαος: Έχει γυρίσει σελίδα – Οι φήμες για τη φιλία που έγινε μεγάλος έρωτας με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη

Και ο πρίγκιπας Νικόλαος, όμως, έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή. Το «κους κους» της πόλης επιμένει ότι ο ίδιος είναι μαζί με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη, κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη. Δημοσιεύματα σε διάφορα sites, όπως το madamefigaro.cy, τo nassos blog.gr και άλλα τo επιβεβαιώνουν, αλλά…

Ο γοητευτικός Νικόλαος και η πανέμορφη Χρυσή γνωρίζονται εδώ και χρόνια, καθώς έχουν πολύ φιλικές σχέσεις. Γι’ αυτό και δεν θα έκανε σε κανέναν εντύπωση αν τους έβλεπε κάπου μαζί. Οι φήμες, όμως, θέλουν αυτή η φιλία να έχει εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα. Ωστόσο, τόσο το περιβάλλον του Νικόλαου όσο και της Χρυσής Βαρδινογιάννη δεν το έχουν επιβεβαιώσει ακόμη Κάποιοι, πάντως, λένε ότι ίσως σύντομα να έχουμε και την πρώτη κοινή τους εμφάνιση και -γιατί όχι;- κοινή τους φωτογραφία. Εξάλλου, και οι δύο είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι κάνουν, αποφεύγοντας να δίνουν λαβές για σχόλια.

Να θυμίσουμε πως η Χρυσή Βαρδινογιάννη ήταν παντρεμένη με τον τραγουδιστή Νίνο Ξυπολιτά, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ενώ μετά το διαζύγιό τους είχε σχέση με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, με τον οποίο χώρισε όμως τον περασμένο χρόνο.

Δημοσιεύθηκε στην «OΝtime»

Πηγή: Parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News