Βόλος: Διέρρηξαν το σπίτι, τους αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης και το έσκασαν με πατίνια

Δύο νεαροί διαρρήκτες στον Βόλο, αφού παραβίασαν το παράθυρο και μπήκαν στο σπίτι ενός ζευγαριού, τράπηκαν σε φυγή με τα πατίνια τους όταν τους πήρε χαμπάρι ο ιδιοκτήτης.

Ενα ασυνήθιστο σκηνικό εξελίχθηκε στον Βόλο, όταν ένα ζευγάρι που αντιλήφθηκε την είσοδο δύο διαρρηκτών στο σπίτι τους. Οι νεαροί, μπήκαν στο σπίτι από την μπαλκονόπορτα, αφού πρώτα είχαν ανέβει μία σκαλωσιά που υπήρχε εκεί. Μόλις ο 62χρονος ιδιοκτήτης άκουσε τον θόρυβο στο διπλανό δωμάτιο, περίπου κατά τη 1:30 το βράδυ, σηκώθηκε και πήγε να δει τί συμβαίνει.

Τότε, ήρθε αντιμέτωπος με τους δύο διαρρήκτες, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που είχαν μπει στο σπίτι. Το αξιοσημείωτο είναι πως είχαν φτάσει κάτω από το σπίτι με πατίνια και με τον ίδιο τρόπο αποχώρησαν κιόλας.

Ο ιδιοκτήτης κάλεσε αμέσως την αστυνομία, ενώ ειδοποίησε και τον γείτονά του, ο οποίος έχει τοποθετημένες κάμερες ασφαλείας, ώστε να παραδώσει το υλικό στις αρχές. Στο βίντεο φαίνονται οι δύο νεαροί, ηλικίας περίπου 25 ετών, αλλά τα πρόσωπα τους δεν αναγνωρίζονται. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για την εύρεση τους.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News