Χένρι Ερλ: Πέθανε ο άντρας με το ρεκόρ συλλήψεων

Πέθανε στα 74 του χρόνια ο Χένρι Ερλ, ο άνθρωπος που πέρασε πάνω από 6.000 μέρες στην φυλακή, γεγονός που του δίνει το παγκόσμιο ρεκόρ συλλήψεων, περίπου 1.300 τον αριθμό.

Ο άντρας με το παγκόσμιο ρεκόρ συλλήψεων, με τις πάνω από 6.000 μέρες στην φυλακή, δεν βρίσκεται πλέον μαζί μας. Ο Χένρι Ερλ πέθανε στα 74 του χρόνια και αφήνει πίσω του ένα, μάλλον σπάνιο, ρεκόρ. Με τις περίπου 1.300 συλλήψεις του, κατέχει το ρεκόρ στην σχετική κατηγορία.

Από το 1992 και έπειτα όπου υπάρχει επίσημη καταγραφή των συλλήψεων στην Αμερική από το Division of Community Corrections, ο Χένρι Ερλ έχει καταγεγραμμένες πάνω από 1.300 συλλήψεις, από τις οποίες οι περισσότερες σχετίζονταν με το πάθος του για το αλκοόλ.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως από το 1969 κι έπειτα δεν είχε εργαστεί ποτέ, περνώντας σχεδόν όλη του την ζωή μεταξύ φυλακής και κέντρων απεξάρτησης από το αλκοόλ. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι κι εκείνη του την δουλειά την έχασε επειδή παρουσιάστηκε μεθυσμένος.

Η πρώτη του σύλληψη έγινε στην κομητεία Φαγιέτ τον Ιούλιο του 1970 επειδή κουβαλούσε ένα κρυμμένο όπλο όταν ήταν 20 ετών, σύμφωνα με το Smoking Gun. Έκτοτε, πέρασε περισσότερες από 6.000 ημέρες στη φυλακή. Η απίστευτη τάση του για παραβίαση του νόμου τον οδήγησε στο «Jimmy Kimmel Live» το 2004, στο οποίο δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αυτοπροσώπως επειδή ήταν φυλακισμένος εκείνη την εποχή.

Η 1.000η σύλληψη του Earl έγινε το 2008 για μέθη, όταν βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πίσω βεράντα κάποιου. Στη συνέχεια, μπήκε σε πρόγραμμα απεξάρτησης τεσσάρων μηνών, έως ότου συνελήφθη ξανά μετά από τέσσερις μήνες νηφαλιότητας, σύμφωνα με τον Herald-Leader.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News