Γερμανία: Η σοκαριστική στιγμή που ένοπλος μαχαιρώνει πολίτες και πολιτικό!
Χάος επικράτησε σε εκδήλωση στη Γερμανία, όταν ένας ένοπλος μαχαίρωσε πολίτες, ανάμεσα σε αυτούς και έναν πολιτικό, αλλά και έναν αστυνομικό, κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης στο YouTube.
Το περιστατικό συνέβη στην πόλη του Mannheim όπου ο αντι-ισλαμιστής Michael Stuerzenberger μιλούσε σε εκδήλωση του Κινήματος Πολιτών Pax Europa (BPE) – μιας ομάδας που υποστηρίζει τον «εξισλαμισμό» της Ευρώπης.
Κατά τη διάκρκεια της πολιτικής εκδήλωσης, ένας άνδρας ντυμένος με σκούρο μπουφάν με κουκούλα και αθλητική φόρμα χτύπησε ένα θύμα -που σύμφωνα με την Bild ήταν ο Stuerzenberger- στο έδαφος και άρχισε να του κουνάει βίαια μια μεγάλη λεπίδα, προκαλώντας τρόμο και πανικό στους θεατές.
Ο δράστης της επίθεσης με το μαχαίρι στη Γερμανία εξουδετερώθηκε από την αστυνομία, η οποία τον πυροβόλησε.
An Islamist attacked an anti-Islam protest in Mannheim, Germany, with a knife. Several people are injured. pic.twitter.com/q9gGHWoNvL
— Ronai Chaker (@RonaiChaker) May 31, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΕΟΕ: Σε εξέλιξη οι εργασίες για να ζωντανέψει ξανά το Εθνικό Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο! (VIDEOS)
- Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» οικογένεια τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7
- Ολυμπιακός: Ο διαφορετικός «Θεός της μπάλας» και μια ομαδάρα που δεν έχει πιάσει το ταβάνι της
- Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις: Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού - Γιατί η Κυριακή είναι κρίσιμη μέρα
- ΟΦΗ: Μπήκαν αποστολή Αθανασίου και Ρομάνο για Λεβαδειακό
