Απίστευτη τραγωδία στην Κρήτη: 6χρονος πνίγηκε στη θάλασσα
Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 6χρονος Νικόλας έχασε την ζωή του στην θάλασσα.
Ανείπωτη τραγωδία στην Αρβη Ηρακλείου Κρήτης σήμερα το μεσημέρι (1/6), καθώς ο 6χρονος Νικόλας πνίγηκε στην θάλασσα, σκορπίζοντας στην θλίψη την τοπική κοινότητα.
Από τις έως ώρας λεπτομέρειες που έχουν γίνει γνωστές, ο μαθητής της πρώτης δημοτικού ξέφυγε από την αντίληψη των οικείων του, μπήκε στην θάλασσα και παρασύρθηκε από τα μεγάλα κύματα που υπήρχαν εκείνη την ώρα.
Κάτοικος της περιοχής αντιλήφθηκε το παιδί να επιπλέει στο νερό, χωρίς τις αισθήσεις του και κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ. Μετά από μεγάλη κινητοποίηση, στο σημείο έσπευσε βοήθεια, χρησιμοποιήθηκε και απινιδωτής από γιατρό της περιοχής, όμως δυστυχώς το παιδί δεν επανήλθε, αν και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Βιάννου.
Οσα δήλωσε ο δήμαρχος Παύλος Μπαριτάκης για την τραγωδία:
«Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το τραγικό γεγονός. Οι γονείς πρέπει να προσέχουν και πάντα να έχουν τα παιδιά σε αυστηρή επιτήρηση. Ακόμα και κύμα να μην έχει, καθώς από ένα συμβάν ή μία απροσεξία μπορεί να έρθει το μοιραίο».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βίκος Φalcons: Βόλτα ανόδου σε κακοτράχαλο φαράγγι
- Ολυμπιακός: Πόσες μέρες θα μείνει... χωρίς μπάσκετ μετά τη «σκούπα» στη Μονακό
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πώς σχολίασε την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Οι συζητήσεις για «βελούδινο» διαζύγιο με τον Μπενίτεθ
- ΑΕΚ: Πότε ήταν η προηγούμενη φορά που δεν σκόραρε στο πρωτάθλημα
