Απίστευτο σκηνικό βίας στο Ηράκλειο: «Με κυνήγησαν με σκουπόξυλο, πήγαν να με πνίξουν... γιατί έβγαλα το σκύλο βόλτα»

Η γυναίκα με εμφανή τα σημάδια στον λαιμό και το σώμα της από τα χτυπήματα με σκουπόξυλο όπως λέει αλλά και την απόπειρα να την πιάσουν από το λαιμό ανέφερε τα γεγονότα στην αστυνομία

Μια βόλτα με τον σκύλο της και τα δύο ανήλικα παιδιά της κατέληξε σε ένα απίστευτο σκηνικό βίας για μια 32χρονη γυναίκα από το Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, η γυναίκα δέχτηκε επίθεση από κατοίκους της περιοχής όπου πήγε τον σκύλο της για βόλτα σε μια αλάνα, σε οικόπεδα χέρσα και χωρίς περίφραξη, προκειμένου να παίξει το ζώο.

Η 32χρονη ανέφερε στην αστυνομία ότι δέχτηκε λεκτική επίθεση από τους κατοίκους για το σκυλί. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία και πήγε τα παιδιά της στο σπίτι τους, που ήταν πολύ κοντά στο σημείο του περιστατικού, πριν επιστρέψει.

Όπως καταγγέλλει μέσω συγγενικού της προσώπου στο neakriti.gr, μόλις επέστρεψε στο σημείο, δέχτηκε επίθεση από 4-5 άτομα που διαμένουν σε ένα σπίτι στην περιοχή. Η γυναίκα ανέφερε ότι υπήρξε θύμα αυτοδικίας, με τους δράστες να την απειλούν και να τη χτυπούν. Η υπόθεση διερευνάται από τις αρχές, οι οποίες καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα ακόμα περιστατικό βίας σε μια φαινομενικά αθώα καθημερινή δραστηριότητα.

 

«Με κυνήγησαν με σκουπόξυλο, πήγαν να με πνίξουν...» φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς που έφτασαν αμέσως στο σημείο το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης 5 Ιουνίου. Η γυναίκα με εμφανή τα σημάδια στον λαιμό και το σώμα της από τα χτυπήματα με σκουπόξυλο όπως λέει αλλά και την απόπειρα να την πιάσουν από το λαιμό μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο και ανέφερε τα γεγονότα στο Α’ Α.Τ.

Το επόμενο πρωί κατέθεσε και μήνυση σε βάρος των γειτόνων που της επιτέθηκαν γιατί απλώς πήγε το σκυλάκι της βόλτα ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή προσκομίζοντας πρόσθετα στοιχεία και φωτογραφίες στους αστυνομικούς.

Όπως η ίδια λέει δύο γυναίκες την έριξαν στο χωράφι και της έλεγαν ότι θα την πνίξουν ενώ όταν έφτασε η αστυνομία οι δύο γυναίκες βρισκόντουσαν σπίτι τους και η αστυνομία κατέγραψε μόνο το περιστατικό. Η 32χρονη κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό, εξύβριση και απειλή σε ακόμη δύο άτομα έναν άνδρα και μια γυναίκα.

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News