Γιώργος Αυτιάς: Ποια ομάδα υποστηρίζει ο πρώτος σε σταυρούς ευρωβουλευτής

Ο γνωστός σε όλους Γιώργος Αυτιάς κρατούσε συντροφιά στους τηλεθεατές για πάνω από 20 χρόνια, με την πρώτη του εκπομπή να εκπέμπεται από τον Alpha. Μέσα από αυτές έδειξε και τις οπαδικές του προτιμήσεις, με τον ευρωβουλευτή της ΝΔ να δηλώνει ένθερμος υποστηρικτής του ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Αυτιάς ήταν ο ευρωβουλευτής που κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους στις φετινές Ευρωεκλογές, με τους πολίτες να δείχνουν την προτίμησή τους στον υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία. Ο πρώην δημοσιογράφος θα είναι «παρών» στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για την επόμενη τετραετία.

Ο γνωστός σε όλους Γιώργος Αυτιάς κρατούσε συντροφιά στους τηλεθεατές για πάνω από 20 χρόνια, με την πρώτη του εκπομπή να εκπέμπεται από τον Alpha. Μέσα από αυτές έδειξε και τις οπαδικές του προτιμήσεις, με τον ευρωβουλευτή της ΝΔ να δηλώνει ένθερμος υποστηρικτής του ΠΑΟΚ.

Ο πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας είναι οπαδός την ομάδα της Θεσσαλονίκης, μιλώντας για αυτή με τα καλύτερα λόγια όποτε του δίνεται η ευκαιρία. Μάλιστα, το 2019 ο ίδιος είχε εξασφαλίσει και εισιτήριο για τη φιέστα του ΠΑΟΚ, όταν η ομάδα κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια.

«Πήγαινα στην προπόνηση εκεί λοιπόν ήταν Φορτούλα, Γούναρης, Τερζανίδης, Αποστολίδης, Κούδας και μπροστά Ασλανίδης και Παρίδης, από εκείνη την μεγάλη ομάδα. Μετά μπήκαν και άλλοι, ο ΠΑΟΚ είναι μία δεξαμενή ωραίων ανθρώπων και αθλητών. Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή της Βορείου Ελλάδος, ξέρετε πόσα παιδιά όταν βλέπουν τον ΠΑΟΚ λένε σπουδαία ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν αυτήν την ώρα έχει την μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής του να γίνει καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα. Μοιράζοντας λοιπόν την μπάλα, δίνουν και χαρά στον κόσμο. Ο ΠΑΟΚ εκφράζει τον μέσο Έλληνα που αγαπάει την πατρίδα του, αγαπάει όσους είναι γύρω του. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα. Εμείς σεβόμαστε τον άλλον, όταν πας στην Νέα Σμύρνη και μιλήσεις με τον Πανιώνιο θα μιλήσεις με σεβασμό, αυτό είναι το θέμα.

Τώρα, ο ΠΑΟΚ έχει στρώσει ομάδα με το πορτοφόλι του Σαββίδη, έγιναν λάθη τα οποία απομακρύνθηκαν έγιναν και μεταγραφές. Έχει τους καλύτερους φιλάθλους, τον καλύτερο επενδυτή, βρίσκεται στην καλύτερη πόλη της Ελλάδος, έχει προπονητή που νομίζω είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές και μακάρι να κάτσει καιρό στον ΠΑΟΚ», είχε αναφέρει ο Γιώργος Αυτιάς σε δηλώσεις του στο Fair Play FM, το 2018

Δείτε απόσπασμα από το 25:30 και μετά με τον ίδιο να μιλά για τον ΠΑΟΚ:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News