Hypecar: Ποιο είναι το όχημα αξίας 3.5 εκατομμυρίων που κάηκε στην Αττική Οδό

Ένα από τα μόλις 125 αντίτυπα της Koenigsegg Jesko καταστράφηκε ολοσχερώς όταν τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αττική Οδό. Καλά στην υγεία τους οι δύο επιβάτες.

Το συμβάν έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου (15/06) κοντά στην έξοδο της Αττικής Οδού για τη Λεωφόρο Κηφησίας, στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά η Jesko κινούνταν με σχετικά χαμηλή ταχύτητα, και οι επιβάτες του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν έγκαιρα πριν κινδυνεύσουν.

Η συγκεκριμένη Jesko βρισκόταν στη χώρα μας στο πλαίσιο του 6to6 Motor Europe Tour. Πρόκειται για μια συνάντηση 70 σπάνιων supercars και hypercars, που οι ιδιοκτήτες τους ξεκίνησαν από την Αθήνα και θα καταλήξουν στο Μονακό στις 20/06, διασχίζοντας 9 χώρες και καλύπτοντας συνολικά 3.000 χιλιόμετρα.

Το πρώτο σκέλος της διαδρομής περιλάμβανε το ταξίδι των υπεραυτοκινήτων από την Αθήνα στο Μέτσοβο, αλλά η Jesko δεν έφτασε μακριά. Αμέσως μετά την εκδήλωση της φωτιάς και την έλευση της Πυροσβεστικής, μαζί με τους δύο επιβάτες του αυτοκινήτου βρέθηκαν εκπρόσωποι της οργάνωσης και της Αστυνομίας, ενώ ένας μηχανικός της Koenigsegg πήρε το πρώτο αεροπλάνο για την Αθήνα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News