Γιορτή του Πατέρα: Συγκινεί το μήνυμα της Δώρας Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη - «Καμιά μέρα δεν είναι πιο δύσκολη»

«Αυτές τις μερες νιώθουμε ακόμα πιο τυχεροί για όσες αγκαλιές πρόλαβες να μας κάνεις. Για τα χαμόγελα, για τα χάδια. Μπαμπά τα καταφέρνουμε» σημείωσε η Δώρα Τσαμπάζη

Σήμερα, Κυριακή 16 Ιουνίου είναι η ημέρα του Πατέρα, με την Δώρα Τσαμπάζη να μην ξεχνάει ποτέ τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της Αλέξανδρο Νικολαΐδη, που έφυγε πριν από δύο χρόνια από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

Με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, λοιπόν, η σύζυγος του Ολυμπιονίκη δημοσίευσε ένα βίντεο με ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές τους, το οποίο συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

Η ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη

«Καμία μέρα δεν είναι πιο δύσκολη. Καμία μέρα δεν είναι απαγορευμένη. Καμία μέρα δεν μας θυμίζει περισσότερο την απουσία. Αυτές τις μερες νιώθουμε ακόμα πιο τυχεροί για όσες αγκαλιές πρόλαβες να μας κάνεις. Για τα χαμόγελα, για τα χάδια. Μπαμπά τα καταφέρνουμε. Να είσαι υπερήφανος. Χαρούμενη ημέρα του πατέρα σε όλους» έγραψε η Δώρα Τσαμπάζη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Δώρα Τσαμπάζη (@doratsambazi)

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News