Ηράκλειο: «Πολεμικό» κλίμα ανάμεσα στον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή και το μοντέλο

Το πρώην ζευγάρι αντάλλαξε για μία ακόμα φορά μηνύσεις.

Αν και οι δρόμοι τους ως ζευγάρι έχουν χωρίσει εδώ και καιρό, το κλίμα ανάμεσα στον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή και την καλλονή πρώην σύζυγο του εξακολουθεί να είναι «πολεμικό», με αλληλοκατηγορίες και ανταλλαγή μηνύσεων.

Πριν λίγους μήνες ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής είχε καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου με τις κατηγορίες της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής σε βάρος της πρώην συζύγου του, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι. Το δικαστήριο τον είχε κηρύξει αθώο ως προς την κατηγορία της απειλής σε βάρος συζύγου, ενώ ως προς την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης σε βάρος συντρόφου, η ποινική δίωξη κρίθηκε απαράδεκτη λόγω έλλειψης δικαιοδοσίας καθώς η καταγγελλόμενη πράξη φέρεται να είχε γίνει στο εξωτερικό.

Για μία ακόμα φορά το Σάββατο, όπως αναφέρει το cretalive.gr, το πρώην ζευγάρι αντάλλαξε μηνύσεις και έφθασε μέχρι το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου. Η νεαρή μητέρα φέρεται να καταγγέλλει ότι ο γνωστός ποδοσφαιριστής την απείλησε, ενώ ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει προχωρήσει στη ζωή του, φέρεται να καταγγέλλει το μοντέλο ότι του προκάλεσε αμυχές στο λαιμό και ότι τον συκοφάντησε διαδικτυακά.

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News