Χάρβαρντ: Νέα μελέτη υποστηρίζει ότι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας

Μία νέα μελέτη από ερευνητές του Χάρβαρντ, υποστηρίζει ότι εξωγήινοι, οι οποίοι ονομάζονται «κρυπτογήινοι», ζουν ανάμεσα μας.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την ομάδα των επιστημόνων του προγράμματος Human Flourishing, εξωγήινα όντα που ονομάζονται «κρυπτογήινα» (Cryptoterrestrials) μπορεί να ζουν ήδη κρυφά ανάμεσα στους ανθρώπους.

Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζεται ότι τέτοιου είδους οντότητες είναι πιθανόν να ζουν υπογείως, στο φεγγάρι ή «μεταμφιεσμένες» σε ανθρώπους.

Οπως υποστηρίζεται στην έρευνα, αυτά τα όντα είναι πιθανόν να έχουν λάβει τέσσερις διαφορετικές μορφές:

Ανθρώπινοι Κρυπτογήινοι: Απόγονοι ενός αρχαίου ανθρώπινου πολιτισμού που κάποτε άκμασε αλλά τώρα υπάρχει σε μειωμένη κατάσταση.

Ανθρωποειδείς Κρυπτογήινοι: Μη ανθρώπινοι πολιτισμοί, δυνητικά εξελιγμένοι από χερσαία ζώα, ικανοί στη μυστικότητα και την απόκρυψη.

Εξωγήινοι Κρυπτογήινοι: Όντα που προέρχονται από έξω από τη Γη ή από το μακρινό μέλλον, αφομοιωμένα στο περιβάλλον μας.

Μαγικοί Κρυπτογήινοι: Οντότητες με μυστικιστικά χαρακτηριστικά, παρόμοια με πλάσματα της λαογραφίας όπως νεράιδες ή νύμφες, που αλληλοεπιδρούν με τον ανθρώπινο κόσμο με μη τεχνολογικούς τρόπους.

Τέλος, η ίδια έρευνα υποστηρίζει ότι τα UFO που έχουν γίνει ορατά κατά καιρούς, ίσως είναι αποστολές των εξωγήινων. Μπορεί να είναι πράγματι εξωγήινα διαστημόπλοια που επισκέπτονται την Γη για να συναντήσουν τους εξωγήινους φίλους τους.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News