Απόστολος Λύτρας: Αφαντος μετά την μήνυση της συζύγου του

Η αστυνομία έκανε έλεγχο στην κατοικία του Απόστολου Λύτρα, στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας, έπειτα από την μήνυση της συζύγου του για ξυλοδαρμό, αλλά εκείνος δεν βρισκόταν εκεί.

Μετά τις καταγγελίες της συζύγου του για ξυλοδαρμό εις βάρος της, ο Απόστολος Λύτρας καταζητείται από την αστυνομία, στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία προσπάθησε να τον βρει και στην διεύθυνση που είχε δηλώσει ως κατοικία του ο γνωστός ποινικολόγος, καθώς και τηλεφωνικά, με αμφότερες τις προσπάθειες να αποβαίνουν άκαρπες.

Ο φάκελος με τις μηνύσεις της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, βρίσκονται στα χέρια της ανακρίτριας, η οποία αναμένεται να αποφασίσει αν θα αντικαταστήσει τα περιοριστικά μέτρα με προσωρινή κράτηση του δικηγόρου.

Ο μύλος της υπόθεσης συνεχίζεται, καθώς η Σοφία Πολυζωγοπούλου, μέσω του δικηγόρου της, υποστηρίζει ότι δέχθηκε μήνυμα από τον γνωστό ποινικολόγο στο οποίο της έγραφε «δώσε τα ρούχα και τα χρήματα», ενώ φαίνεται να την πρόσθεσαν και σε ομαδική στο Viber με συμμετέχοντες έναν δικηγόρο του γραφείου και τον ίδιο τον Απόστολο Λύτρα.

Τέλος, θα κληθεί να καταθέσει στις αρχές και η πρώην σύζυγος του Λύτρα, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον της η 37χρονη, με την οποία υποστηρίζει ότι αποπειράθηκε με την κόρη της και ένα δικηγόρο του γραφείου του ποινικολόγου να μπουν στο σπίτι της, με κλειδί που είχαν στην κατοχή τους.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News