Βαγγέλης Ιωάννου-ΠΣΑΤ: «Ενωμένοι ανατέλλουμε!»

Με αφορμή την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΠΣΑΤ, ο Βαγγέλης Ιωάννου προέβη σε δήλωση, μέσω της οποίας αναλύει το σχέδιό του.

Με μότο το «Ενωμένοι ανατέλλουμε», ο Βαγγέλης Ιωάννου αναφέρθηκε αναλυτικά στο πλάνο του για την επόμενη ημέρα του ΠΣΑΤ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο υποψήφιος πρόεδρος:

«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι καλημέρα σας.

Δεν θα σας κουράσω με υποσχέσεις που δεν κοστίζουν, αμέτρητα ΘΑ και λόγια του αέρα , όπως κάνουν οι πολιτικοί.

Πολύ απλά και πολύ γρήγορα θα σας θυμίσω ότι αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για πρώτη φορά πριν από τρία χρόνια – έπειτα από την παρότρυνση του προέδρου- καθώς τότε ελάχιστοι ήθελαν να ασχοληθούν με τα κοινά του ΠΣΑΤ.

Ηταν η εποχή της πανδημίας. Τα πράγματα ήταν δύσκολα. Υπήρχαν χρέη και δεν υπήρχαν έσοδα. Εκλέχθηκα, λοιπόν, πριν από τρία χρόνια στη θέση του α αντιπροέδρου, και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τόσο στην οικονομική εξυγίανση του Συνδέσμου, όσο και στη στήριξη των συναδέλφων , ειδικά των ανέργων.

Θυμίζω το χορηγικό πρόγραμμα που ξεκίνησε με την Κεντρική Κλινική, συνεχίστηκε με τη Winmasters και το αθλητικό σχολείο CMP και ολοκληρώθηκε με τους Betarades.

Διακανονίσαμε τις οφειλές δυο ετών στο Μέγαρο Μουσικής και διαχειριστήκαμε τις οφειλές σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα από επιμορφωτικά προγράμματα προηγούμενων διοικήσεων.

Σήμερα ο ΠΣΑΤ βρίσκεται σε ένα κρίσιμο, θα έλεγα οριακό, σημείο όσον αφορά στην οικονομική του αυτάρκεια και την ικανότητά του να βοηθήσει τα μέλη του.

Το σχέδιό μου για τον ΠΣΑΤ της νέας εποχής, με μια ομάδα συναδέλφων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, περιλαμβάνει:

* Συνεργασίες με τα μεγαλύτερα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας για την εκπαίδευση, εξειδίκευση , επιμόρφωση και προσαρμογή των αθλητικών συντακτών στη νέα εποχή.

* Την κατάργηση της συνδρομής των 20 ευρώ για την ετήσια κάρτα.

* Την ενίσχυση των άνεργων συναδέλφων με εξασφαλισμένα προγράμματα ΕΣΠΑ.

* Ενα ολοκληρωμένο χορηγικό πρόγραμμα, πέρα από τις κρατικές ενισχύσεις.

* Την ανακαίνιση των γραφείων μας.

* Την αποκατάσταση των σχέσεών μας με τις αθλητικές ομοσπονδίες.

* Την αξιοποίηση της γνώσης και της εμπειρίας -όχι μόνο ως επίτιμων- όλων των πρώην προέδρων του Συνδέσμου, με συγκεκριμένες αρμοδιότητες σε όλες τις επιτροπές , τα σεμινάρια και τα συνέδριά μας.

Ο ΠΣΑΤ της νέας εποχής, πρέπει να απαντάει και στις προκλήσεις της νέας, ψηφιακής εποχής, της εποχής της τεχνητής νοημοσύνης.

Ο ΠΣΑΤ της νέας εποχής δεν μπορεί να λοιδορείται και να χλευάζεται ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τουρισμού.

Με πραγματικό ενδιαφέρον για όλους τους συναδέλφους και πραγματικά ενωμένοι -σαν γροθιά- ανατέλλουμε.

Μ αυτές τις σκέψεις , σας ζητώ να με στηρίξετε για τη θέση του προέδρου.

Σας ευχαριστώ πολύ».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News