Τραγωδία στην άσφαλτο: Ανείπωτη θλίψη για τον χαμό του 20χρονου Μιχάλη

Περισσότερες λεπτομέρειες έχουν γίνει γνωστές για το τρομακτικό τρακάρισμα που έγινε στο Ηράκλειο Κρήτης, με τον 20χρονο Μιχάλη να χάνει την ζωή του.

Ο 20χρονος Μιχάλης είχε μόλις ολοκληρώσει την δουλειά του κατά τις 02:30 τα ξημερώματα, όταν μαζί με την παρέα του αποφάσισαν να πάνε στο παραδοσιακό γλέντι που είχε διοργανωθεί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Παναγιάς.

Εκεί διασκέδασαν μέχρι τις πρωινές ώρες, μέχρι και περίπου τις 07:00, όπου και αποφάσισαν να αποχωρήσουν, οδεύοντας προς τα σπίτια τους. Ο άτυχος νεαρός κινήθηκε προς το επαρχιακό δίκτυο Στερνών – Ασημίου. Γύρω στις 07:20, η εφαρμογή που είχε εγκαταστήσει στο κινητό του σε περίπτωση τρακαρίσματος, «έστειλε σήμα» ότι είχε εμπλακεί σε ατύχημα.

Λίγο αργότερα, ενημερώθηκαν οι αρχές, όπου και μετέβησαν στο σημείο για να διαπιστώσουν την σφοδρότητα της σύγκρουσης, που είχε κόψει το νήμα της ζωής στον νεαρό Μιχάλη. Δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες από το δυστύχημα, αλλά από την εικόνα που δείχνει το δέντρο στο οποίο καρφώθηκε το αυτοκίνητο και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, αντιλαμβανόμαστε πόσο σφοδρή ήταν η σύγκρουση.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (25/6).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News