Απόστολος Λύτρας: Κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης

Το Συμβούλιο θα αποφανθεί τις επόμενες ημέρες

Την έξοδο του από τις φυλακές Κορυδαλλού αιτήθηκε πριν λίγο ο Απόστολος Λύτρας. Ο ποινικολόγος κατέθεσε προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης, ζητώντας την αποφυλάκιση του στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, εντός του σχετικού δεκαημέρου που του δίνει δικαίωμα ο νόμος.

Κατά πληροφορίες, ο γνωστός ποινικολόγος υποστηρίζει ότι δεν παραβίασε τους όρους που του επέβαλε η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα μετά την απολογία του. Συγκεκριμένα, ο Απ. Λύτρας κατά πληροφορίες υποστηρίζει πως δεν παραβίασε τους όρους της μη επικοινωνίας με το θύμα και της μετοίκησης από το σπίτι που έμεναν μέχρι τότε, αλλά ούτε είναι και ύποπτος φυγής.

Απόστολος Λύτρας: Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του ποινικολόγου ζητάει η Σοφία Πολυζωγόπουλου

Να ανοίξουν τα τηλεφωνά του Απόστολου Λύτρα από την ημέρα του ξυλοδαρμού της μέχρι και την προφυλάκιση του ζητάει με υπόμνημα προς υποστήριξη της κατηγορίας που υπέβαλε διά του συνηγόρου της Θέμη Σοφού, η Σοφία Πολυζωγόπουλου.

*Διαβάστε εδώ: Απόστολος Λύτρας: Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος τον “διώχνει” από τις φυλακές Κορυδαλλού – Καταθέτει αίτηση αποφυλάκισης με βραχιολάκι

Η 37χρονη δικηγόρος ζητάει συγκεκριμένα την άρση των επικοινωνιών του προφυλακισμένου ποινικολόγου από τις 16 έως τις 19 Ιουνίου.

Η 37χρονη παθούσα στο υπόμνημα της τονίζει πως ο ποινικολόγος την εξέθεσε σε σοβαρότατο κίνδυνο ζωής.

Μεταξύ άλλων, επικαλείται πως τη μετέφερε πρώτα στο σπίτι τους στα Βόρεια Προάστια και μετά στην ιδιωτική κλινική.

Συγκεκριμένα, περιγράφει ότι ο Απόστολος Λύτρας την έβαλε στο μπάνιο για να ξεπλύνει τα αίματα από τα τραύματα.

«Έγινε μ…ία, έχω χτυπήσει άσχημα τη Σοφία»

Στη συνέχεια, περιγράφει πως ο σύζυγός της, ενώ και οι δυο κατευθύνονταν στην ιδιωτική κλινική, μίλησε με κάποιο πρόσωπο και του είπε πως τη χτύπησε.

«Κατά την πορεία προς την έξοδο της οικίας και ενώ είχα αλλάξει ρούχα και είχα ξεπλυθεί από τα αίματα μπαίνουμε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας μου και όχι σε αυτό εντός του οποίου έγινε ο βαρύτατος τραυματισμός μου και καθ’οδόν τον ακούω μα μιλάει με κάποιον γνωστό του λέγοντάς του: «έγινε μ…ία, έχω χτυπήσει άσχημα τη Σοφία, την πάω στην Ευρωκλινική, ελπίζω να μην μπλέξω», αναφέρει η Σοφία Πολυζωγοπούλου, σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπόμνημα της.

Στο υπόμνημα της η 37χρονη καταλήγει πως ζητάει «να αρθεί το απόρρητο των επικοινωνιών του από τη 16η Ιουνίου έως και τη 19η Ιουνίου 2024. Ο λόγος δεν είναι μόνο η κλήση αυτή στην οποία αναφέρομαι, αλλά και πλήθος άλλων κλήσεων και μηνυμάτων που έχουν πραγματοποιηθεί από τον κατηγορούμενο σε εμένα και τρίτα πρόσωπα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News