Globalsat: O όμιλος Globalsat παρουσιάζει τις νέες σειρές τηλεοράσεων TCL, στην ελληνική αγορά

O όμιλος Globalsat παρουσιάζει τις νέες σειρές τηλεοράσεων TCL, στην ελληνική αγορά. Premium εμπειρία θέασης με κορυφαίο σχεδιασμό και προηγμένη τεχνολογία από την TCL.

Η Globalsat, ένας από τους κορυφαίους διανομείς τεχνολογικών προϊόντων και λύσεων στη χώρα, εισάγει στην ελληνική αγορά τη νέα σειρά τηλεοράσεων TCL, ενισχύοντας τη μακροχρόνια συνεργασία της με το παγκόσμιο brand τεχνολογίας.

Ο όμιλος Globalsat ηγείται στην ελληνική αγορά στη διανομή και εμπορία προϊόντων τεχνολογίας και λευκών συσκευών, προσφέροντας εξειδικευμένες επαγγελματικές λύσεις αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. H συνεργασία των δύο εταιρειών εκτείνεται στη διανομή τηλεοράσεων, λευκών συσκευών, smartphones και tablets στην ελληνική αγορά, με την Globalsat μάλιστα να λαμβάνει φέτος τιμητική βράβευση από την ασιατική εταιρεία, ως ένας από τους κορυφαίους ‘Strategic Partners’, πιστοποιώντας τη δυναμική που έχει δημιουργήσει για την TCL στην ελληνική αγορά.

Η διάθεση των νέων σειρών τηλεοράσεων TCL επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Globalsat να παρέχει στους Έλληνες καταναλωτές τα πιο προηγμένα και καινοτόμα προϊόντα. Οι νέες τηλεοράσεις της TCL είναι πλέον διαθέσιμες στην ελληνική αγορά, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα εικόνας και προηγμένες λειτουργίες για μια μοναδική εμπειρία θέασης.

Η TCL είναι ένα από τα μεγαλύτερα brands ηλεκτρονικών ειδών παγκοσμίως, με προϊόντα που πωλούνται σε περισσότερες από 160 χώρες. Η εταιρεία είναι συνώνυμη της καινοτομίας, χάρη στη μεγάλη κατασκευαστική εμπειρία της ομάδας της, την ολοκληρωμένη αλυσίδα διανομής της, και τις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής της που εγγυώνται την ποιοτική υπεροχή των προϊόντων της.

Η TCL ειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη και κατασκευή ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, όπως τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, συσκευές ήχου και έξυπνα οικιακά προϊόντα. Οι τεχνολογίες αιχμής που χρησιμοποιεί, προσφέρουν ανώτερη εμπειρία θέασης και ήχου, καθιστώντας την TCL έναν παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών.

Οι νέες σειρές τηλεοράσεων της TCL C855 QD-Mini LED , C655 QLED, και P655 4K HDR, είναι πλέον διαθέσιμες στην ελληνική αγορά, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα εικόνας και προηγμένες λειτουργίες για μια μοναδική εμπειρία θέασης.

TCL C855 QDMini LED: Κομψή Σχεδίαση και Εξαιρετική Φωτεινότητα

Η τηλεόραση TCL C855 QD-Mini LED προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα και υψηλή αναλογία αντίθεσης, παρέχοντας ζωντανά γραφικά με ευρεία χρωματική γκάμα. Η τεχνολογία 4K HDR PREMIUM 3500 και το Quantum Dot εξασφαλίζουν ακρίβεια στα χρώματα και μεγαλύτερες λεπτομέρειες, ενώ η εγγενής οθόνη 144 Hz προσφέρει ομαλή κίνηση για αθλητικά δρώμενα και ταινίες δράσης.

Η σειρά TCL C855 περιλαμβάνει ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία ONKYO, δύο κάθετα ηχεία και ηχείο κοντραμπάσου για καθηλωτική εμπειρία ήχου Dolby Atmos. Ταυτόχρονα η εφαρμογή Google TV προσφέρει εξατομικευμένες προτάσεις περιεχομένου και φωνητικά χειριστήρια hands-free για εύκολη πλοήγηση, ενώ υποστηρίζει Google Meet για βιντεοκλήσεις. Η κομψή σχεδίαση χωρίς πλαίσιο και η μεταλλική κεντρική βάση εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και μοντέρνα αισθητική.

TCL C655 QLED: Ζωντανά Χρώματα και Εντυπωσιακή Αντίθεση

Η τηλεόραση C655 QLED της TCL προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας που καθηλώνει τους θεατές. Εξοπλισμένη με την τεχνολογία 4K HDR PRO 600, Quantum Dot και Full Array Local Dimming, παρέχει λεπτομερείς εικόνες και φωτεινότητα έως 600 nits.

Για τους λάτρεις των παιχνιδιών, η C655 προσφέρει HDMI 2.1 ALLM 144Hz VRR και 120Hz VRR για πιο ομαλή δράση και έλεγχο της καθυστέρησης. Τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία ONKYO δημιουργούν έναν καθηλωτικό ήχο επιπέδου Dolby Atmos. Η νέα Google TV TCL C655 επιτρέπει στους χρήστες να συγκεντρώνουν όλες τις αγαπημένες τους εφαρμογές και συνδρομές σε ένα μέρος, ενώ τα φωνητικά χειριστήρια hands-free κάνουν την πλοήγηση εύκολη προς τον χρήστη. Επιπλέον, η τηλεόραση υποστηρίζει Google Meet για βιντεοκλήσεις και Amazon Alexa για φωνητικό έλεγχο.

TCL P655 4K HDR: Ενισχυμένη Αντίθεση και Ζωντανά Χρώματα

Η TCL P655 4K HDR προσφέρει ενισχυμένη αντίθεση και ζωντανά χρώματα. To Dynamic Color Enhancement βελτιστοποιεί τη ζωντάνια των χρωμάτων. Το Micro Dimming αναλύει και προσαρμόζει τη φωτεινότητα σε χιλιάδες ζώνες για βελτιωμένη οπτική εμπειρία. Υποστηρίζει πολλαπλά πρότυπα HDR όπως HDR10, HDR HLG, HDR10+ και Dolby Vision.

Η Google TV οργανώνει το περιεχόμενο από όλες τις εφαρμογές και συνδρομές και υποστηρίζει Google Meet για βιντεοκλήσεις. Το ενσωματωμένο Google Assistant και Amazon Alexa για φωνητικό έλεγχο κάνουν την καθημερινότητα ακόμη πιο εύκολη.

Η νέα χωρίς πλαίσιο P655 της TCL αποτελεί ένα στολίδι στο σπίτι, καθώς το σχέδιό της ταιριάζει με το σύγχρονο εσωτερικό και είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό μέταλλο. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν το σπίτι τους το κέντρο της ψυχαγωγίας και να απολαύσουν την απόλυτη εμπειρία θέασης!

Σχετικά με την TCL Electronics

Η TCL είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος τεχνολογικός κολοσσός που ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή οθονών, τηλεοράσεων, οικιακών συσκευών και κινητών συσκευών. Από την ίδρυση της το 1981, η TCL λειτουργεί κέντρα παραγωγής και έρευνας & ανάπτυξης (R&D) σε όλο τον κόσμο, με παρουσία προϊόντων και υπηρεσιών σε πάνω από 160 χώρες. Με πάνω από 1000 ειδικούς στο R&D και κέντρα R&D Smart Screen παγκοσμίως σε χώρες όπως η Κίνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ιαπωνία, η Γαλλία και η Πολωνία, διαθέτει υπερσύγχρονα εργαστήρια και αναγνωρισμένα διεθνή πιστοποιητικά.

Η TCL επενδύει στην καινοτομία, εστιάζοντας σε έξυπνες οθόνες, τεχνολογία Mini-LED, ποιότητα ήχου και εικόνας, αλλά και διαδραστική τεχνολογία. Από το 2018, έχει αναπτύξει την τεχνολογία Mini LED, καθιστώντας την ηγέτη στον κλάδο, ενώ συνεχίζει να καινοτομεί στην ακουστική και στη χρήση βιώσιμων υλικών, ενισχύοντας την άνεση στην καθημερινότητα των χρηστών μέσω της τεχνολογίας.

Σχετικά με τα προϊόντα TCL στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα τις λευκές συσκευές, τις τηλεοράσεις τα smartphones και tablets της TCL διανέμει ο Όμιλος Globalsat, μέσω του δικτύου καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών καθώς και μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων που συνεργάζεται, δίνοντας πρόσβαση στους Έλληνες καταναλωτές στο μεγαλύτερο μέρος της προϊοντικής γκάμας της εταιρείας.

Σχετικά με τον Όμιλο Globalsat

Ο Όμιλος Globalsat, πρωτοπορεί στο χώρο της τεχνολογίας για περισσότερα από 20 χρόνια και επεκτείνει τις δραστηριότητές του στον ταχέως εξελισσόμενο χώρο της πράσινης ενέργειας. Η Globalsat ηγείται στη διανομή και διαχείριση προϊόντων τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και λευκών συσκευών και παράλληλα παρέχει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις με βάση την τεχνολογία, με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους εταιρικούς της πελάτες να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προκύπτουν στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού. Επιπλέον, η Globalsat υποστηρίζει την πράσινη μετάβαση των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, προσφέροντας μια πλήρη γκάμα εξειδικευμένων λύσεων, που περιλαμβάνουν λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε συνεργασία με τη Blink, χρηματοδότηση και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε εταιρικούς πελάτες μέσω της συνεργασίας της με τη Greenvolt Next και λύσεις διαχείρισης εταιρικής βιωσιμότητας για τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα. Ο Όμιλος έχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες στην παγκόσμια αγορά όπως η Samsung, η TCL, η Huawei και συνεργάζεται στενά με εμπόρους λιανικής, παρόχους τηλεπικοινωνιών και επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στην Ελλάδα, τη Ρουμανία και την Κύπρο. H Globalsat πιστοποιήθηκε ως GREAT PLACE TO WORK για το επιτυχημένο περιβάλλον εργασίας και την κουλτούρα της. Ανάμεσα στις διακρίσεις της, συγκαταλέγεται και το βραβείο «Diamonds of The Greek Economy 2023» της Ναυτεμπορικής, βάσει αξιολόγησης των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας για το 2023.

Μάθετε περισσότερα:

LinkedIn | Facebook | Instagram | YouTube

Εταιρικό site: https://about.globalsat.gr/

Eshop: www.globalsat.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News