Χρυσή Αυγή: Μεταφορά Μιχαλολιάκου στα κελιά της 17Ν

Στα κελιά που είχαν εκτίσει την ποινή τους τα μέλη της 17 Νοέμβρη μεταφέθηκε ο Μιχαλολιάκος

Η επιστροφή του «αρχηγίσκου» της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, στις φυλακές δημιούργησε έναν πονοκέφαλο στις αρχές για το πού θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών Δομοκού, σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα Το Βήμα. Όμως, με αίτημα των δικηγόρων υπεράσπισης του, ζητήθηκε η μεταφορά του από εκεί. Ίσως να μην ήθελε ο ίδιος την παρέα του πρώην εκπροσώπου Τύπου του, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος κάνει μεροκάματα στο οδοντιατρείο των φυλακών.

Ζήτημα ασφάλειας

Έτσι λοιπόν, μετήχθη από τις φυλακές Δομοκού στις αντρικές φυλακές του Κορυδαλλού. Αυτό όμως δημιούργησε ζήτημα ασφάλειας στις σωφρονιστικές αρχές αλλά, όπως μεταφέρουν οι πληροφορίες αλλά και στον ίδιο τον Μιχαλολιάκο που σίγουρα αισθανόταν άβολα με την παρέα αλλοδαπών ποινικών κρατουμένων.

Η λύση δόθηκε τελικά λίγες ημέρες μετά, με τη μεταφορά του στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, στα κελιά που είχαν εκτίσει την ποινή τους τα μέλη της 17 Νοέμβρη.

Παράλληλοι βίοι στο σωφρονισμό

Δεν ξέρουμε αν τα πολιτικά άκρα μπορούν να έχουν βίους παράλληλους στην πολιτική αλλά φαίνεται ότι στον σωφρονισμό μπορούν να βρουν.

Πηγή: tovima.gr.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News