Φοροδιαφυγή: «Δεν έχω φοροδιαφύγει, δεν με κάλεσαν ποτέ για εξηγήσεις» - Η απάντηση του γνωστού τραγουδιστή

Το περιβάλλον του γνωστού τραγουδιστή αναφέρει ότι πρόκειται για μία προσπάθεια προσωπικής σπίλωσης σε βάρος του

Φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος γνωστού τραγουδιστή εντόπισε η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εγκληματικής Περιουσίας, η οποία δέσμευσε κάθε κινητή και ακίνηση περιουσία του. Ο γνωστός τραγουδιστής υποστηρίζει σε δήλωση του, που δημοσιοποιήθηκε μέσω των δικηγόρων του, Στάθη Μπακάλη και Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ότι δεν έχει διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή, ενώ αναφέρει πως δεν τον κάλεσαν ποτέ για εξηγήσεις.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρει πως: «Με λύπη και εύλογη απορία πληροφορήθηκα ότι η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εγκληματικής Περιουσίας δέσμευσε κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία μου, επειδή ενδεχομένως έχω διαπράξει το αδίκημα της φοροδιαφυγής. Η λύπη μου είναι απόρροια ότι διαρρέεται παρανόμως στα Μέσα Ενημέρωσης μια απόρρητη δικονομική διαδικασία, και έτσι με εκθέτουν, η δε απορία μου συνίσταται στο ότι ποτέ δεν κλήθηκα από την άνω Αρχή να δώσω εξηγήσεις και να προσκομίσω στοιχεία, που θα αποδείκνυαν ότι δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή. Με προσμονή περιμένω άμεσα να λάβω κλήση για να πληροφορηθώ τί μου αποδίδεται, ώστε να αποτινάξω οποιαδήποτε μομφή σε βάρος μου».

Από την πλευρά του τραγουδιστή, διαμηνύεται πως πρόκειται για μία προσπάθεια προσωπικής του σπίλωσης, καθώς τα απαραίτητα στοιχεία που αφορούν τις εμφανίσεις και τη σχετική του καλλιτεχνική δραστηριότητα είναι όλα στο φως και φυσικά στη διάθεση των Αρχών.

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News