Παρασκήνιο: Παραμένουν και αυξάνονται τα ερωτήματα για την «εγκληματική οργάνωση»

Ανάμεσα στους συλληφθέντες για τα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας υπάρχουν άνθρωποι που έχουν συνδεθεί ακόμη και με το οργανωμένο έγκλημα. Θα απαντηθούν τα αναπάντητα ερωτήματα; Υπάρχει διάθεση για άπλετο φως στην υπόθεση;

Είπε για να πει ο Παύλος Μαρινάκης, αναφερόμενος στα αιματηρά επεισόδια με πυροβολισμούς το Σάββατο έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, αλλά στην ουσία δεν μπήκε ποτέ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Λίγα 24ωρα μετά τα όσα θλιβερά έγιναν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με βροχή από σφαίρες όπου από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν έπεισε για το κατά πόσο η κυβέρνηση θα βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο, ως οφείλει, για να δούμε ποιοι κρύβονται πίσω από το περιστατικό, τι σχέση έχουν με τον Παναθηναϊκό και την ΠΑΕ, ή ακόμα και με τον Ερασιτέχνη και ποιες είναι οι δοσοληψίες τους με τον σκληρό πυρήνα του οργανωμένου εγκλήματος της χώρας.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / ΠΑΟ – ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Από λόγια χορτάσαμε, πράξεις να δούμε. Όπως ακριβώς έγινε με την περίπτωση του Ρέντη που ξαφνικά ασχολιόταν ολόκληρη η Ελλάδα και όλος ο Τύπος με μοναδικό στόχο να στοχοποιηθεί ο Ολυμπιακός, ο κόσμος του, ακόμα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Τότε ήξεραν να προχωρήσουν σε προσαγωγές ακόμα και προσώπων που δεν είχαν καμία απολύτως σχέση και να καταπατήσουν κάθε δημοκρατικό δικαίωμα. Τότε ήξεραν να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι τους για να στοχοποιήσουν τον Ολυμπιακό δημιουργώντας εντυπώσεις.

Τώρα λόγια. Από πράξεις τίποτα. Τα ερωτήματα παραμένουν και οι πληροφορίες για σχέσεις ακόμη και με το οργανωμένο έγκλημα αυξάνονται:

1. Ποιοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί;
2. Ποιοι τους έστειλαν σε ραντεβού θανάτου;
3. Με ποιούς μιλούσαν απο την ΠΑΕ Παναθηναικός;
4. Πόσες φορές και ποιούς από αυτούς έβλεπε ο Αλαφούζος;
5. Πόσοι από τους εμπλεκόμενους ήταν σε ανοιχτές δικογραφίες για αθλητική βία και όχι μόνον;
6. Είναι αλήθεια ότι κάποιοι εξ αυτών είχαν επιτεθεί στον πάγκο του Ολυμπιακού σε παλαιότερο ντέρμπι;
7. Ποιοι από αυτούς έχουν στον περίγυρό τους ή κάνουν δουλειές εγκληματίες;
8. Υπάρχουν μέσα στους συλληφθέντες άνθρωποι που έχουν σχέσεις με τους δολοφόνους του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ;
9. Ποιος ή ποιοι από τους εμπλεκόμενους είχαν υπαλληλική σχέση με πρώην κορυφαίο στέλεχος του Παναθηναϊκού και της ΕΠΟ;

Ερωτήματα είναι αυτά που πρέπει να απαντηθούν. Όλα στο φως, ξεκάθαρα, να μάθει ο κόσμος ποιοι είναι αυτοί που πρωταγωνίστησαν στα αιματηρά επεισόδια του Σαββάτου. Η περίσταση απαιτεί να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News