Καιρός: Μπουρίνια με κεραυνούς και χαλάζι σε πολλές περιοχές της χώρας – Μέχρι πότε θα συνεχιστεί η κακοκαιρία

Σε ισχύ έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ

Με απότομη αλλαγή ο καιρός από τον ακραίο καύσωνα περνά στις βροχές και στις καταιγίδες σύμφωνα και με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ.

Ειδικότερα, από τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες περάσαμε στις βροχές και τις καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ τα φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι και την Πέμπτη (25/07).

Μάλιστα βρίσκεται σε ισχύ και έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική υπηρεσία το οποίο κάνει λόγο για μπουρίνια.

Από την πλευρά του ο μετεωρολόγος του Alpha, Γιώργος Τσατραφύλλιας, στην πρόγνωσή του κάνει λόγο για έντονη κεραυνική δραστηριότητα και χαλάζι τις επόμενες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα οι πολίτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, καθώς θα σημειώνονται έντονα φαινόμενα σε Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη Πιερία, Βέροια, ανατολική Θεσσαλία, όπως και στην περιοχή του Βόλου.

Αύριο Πέμπτη (25/07) τα φαινόμενα θα απασχολήσουν και άλλες περιοχές όπως είναι η βόρεια Εύβοια, οι Σποράδες καθώς και περιοχές της Θεσσαλίας.

Η Αττική δεν θα επηρεαστεί από το πέρασμα αυτής της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με τον Γ. Τσατραφύλλια το καλό της υπόθεσης είναι ότι θα έχουμε μια ανάσα δροσιάς μέχρι την Παρασκευή, καθώς από το επόμενο Σαββατοκύριακο ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News