Eβρος: Βγήκε από το νοσοκομείο ο 56χρονος που πυροβολήθηκε – Θα διεξαχθεί ΕΔΕ
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο 56χρονος συνοριοφύλακας που τραυματίστηκε σοβαρά στον Eβρο, όταν δέχθηκε πυροβολισμούς από την τουρκική πλευρά το περασμένο Σάββατο, ενώ ήταν σε εξέλιξη απόπειρα παράνομης εισόδου μεταναστών στη χώρα.
O 56χρονος βγήκε από το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου χρειάστηκε να νοσηλευτεί για συνολικά εννέα ημέρες μετά τη σφαίρα που δέχθηκε στην κοιλιακή χώρα, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον της ομάδας συνοριοφυλάκων που περιπολούσαν στην περιοχή.
Αφότου ο 56χρονος τραυματίας έφτασε στο νοσοκομείο, χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση του από την έντονη αιμορραγία.
Υπενθυμίζεται ότι η σφαίρα είχε καρφωθεί στην κοιλιακή χώρα, και πιο συγκεκριμένα είχε πλήξει το λεπτό έντερο και την σπλήνα του.
Η σφαίρα πάντως παραμένει στο σώμα του 56χρονου, καθώς οι γιατροί έκριναν ότι δεν έπρεπε να προχωρήσουν την αφαίρεσή της – είτε γιατί αν την αφαιρούσαν θα μπορούσαν να υπάρξουν επιπλοκές και να δημιουργηθεί νέος κίνδυνος για την υγεία του, είτε διότι θεώρησαν αναγκαίο πρώτα να αναρρώσει πλήρως ο οργανισμός του, ώστε να γίνει η αφαίρεσή της σε στρατιωτικό νοσοκομείο.
Πηγή: in.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
