Μητσοτάκης για Πετρούνια: «Μας κάνεις υπερήφανους»
Τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο στο Παρίσι, το τρίτο του μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Τα θερμά του συγχαρητήρια στον Έλληνα θρύλο των κρίκων εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Για τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση, μετά το Ρίο και το Τόκιο, θα ανέβει στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι ο Λευτέρης Πετρούνιας.
«Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη. Μας κάνεις υπερήφανους. Σε ευχαριστούμε», έγραψε σε μήνυμά του στο Χ (πρώην Twitter) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Άρχοντας των κρίκων το έκανε ξανά! Ο συγκλονιστικός Λευτέρης Πετρούνιας είναι χάλκινος Ολυμπιονίκης. Γίνεται έτσι ο πρώτος αθλητής στην ιστορία του αγωνίσματος που κερδίζει τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο.
Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη. Μας κάνεις υπερήφανους. Σε ευχαριστούμε 🇬🇷
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) August 4, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
