Παρίσι 2024:Οι φωτογραφίες που "έκαψαν" την Αλόνσο - Αρνείται οτι την έδιωξαν απο το Ολυμπιακό χωριό

Οι επισκέψεις στην Disneyland και στους οίκους μόδας αλλά και τα story στο Instagram φαίνεται να “έκαψαν” την Παραγουανή αθλήτρια.

Χαμός έχει γίνει μετά την απομάκρυνση της Παραγουανής κολυμβήτριας Λουάνα Αλόνσο για “ανάρμοστη συμπεριφορά”.

Παρότι η Ολυμπιακή επιτροπή της Παραγουάης δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για τον λόγο της απομάκρυνσης της αρκούμενοι μόνο στο οτι η παρουσία της 20χρονης έχει αρνητική επίδραση πάνω στους συμπατριώτες της, νέα δημοσιεύματα όμως απο την Dailymail αναφέρουν οτι στην πραγματικότητα οι αναρτήσεις της, “έκαψαν” την νεαρη αθλήτρια.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δημοσίευμα ένα από τα πράγματα που ενόχλησαν ήταν ότι η Αλόνσο επέλεξε να φοράει δικά της ρούχα, αντί αυτών της αποστολής της Παραγουάης. Ενώ η ίδια είχε αναρτήσει φωτογραφίες στο Instagram απο τις επισκέψεις της σε οίκους μόδας και την EuroDisney, βάσει του συγκεριμένου ρεπορτάζ η Αλόνσο  έμεινε στο Hotel Pastel κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου, ενώ επισκέφθηκε το κατάστημα του Yves Saint Laurent στη Champs Elysee, αλλά και τα κεντρικά της Louis Vuitton.

Δείτε τις αναρτήσεις της:

alonso3

H Αλόνσο μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε απάντησε μέσω αναρτησής της στο Instagram σήμερα τα ξημερώματα αναφέροντας:

“Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν με έδιωξαν ποτέ, ούτε με απέβαλαν από οπουδήποτε, παρακαλώ σταματείστε να διαδίδετε ψευδείς πληροφορίες. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά δεν θα αφήσω να με επηρεάσουν τα ψέματα”.

Θυμίζουμε οτι η ίδια μια εβδομάδα νωρίτερα είχε ανακοινώσει την απόσυρση της απο την κολύμβηση με ανάρτηση της στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι επίσημο τώρα! Παίρνω σύνταξη από το κολύμπι, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη στήριξη! Συγγνώμη Παραγουάη!”.

View this post on Instagram

A post shared by Luana Alonso (@luanalonsom)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News