Παρίσι 2024: Έφυγε το όνειρο, αποκλείστηκε η εθνική πόλο γυναικών!

Η εθνική ομάδα πόλο γυναικών, έπαιξε με την Αυστραλία στην προημιτελική φάση του τουρνουά πόλο των Ολυμπιακών Αγώνων και ηττήθηκε με 9-6.

Η εθνική μας ομάδα πόλο των γυναικών, ηττήθηκε από την Αυστραλία με 9-6 στον προημιτελικό του τουρνουά πόλο των Ολυμπιακών Αγώνων, και αποχαιρέτησε τον θεσμό και την ευκαιρία για ένα μετάλλιο.

Η πρώτη περίοδος, κύλησε με τις δύο άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο, με την Αυστραλία να την κερδίζει τελικά με μόλις 1 γκολ (1-0). Στη δεύτερη, το ντέρμπι συνεχίστηκε, με την εθνική μας να πιέζει, αλλά οι Αυστραλές είχαν το προβάδισμα με 4-3. Στην τρίτη και τέταρτη  περίοδο, οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου προσπάθησαν, αλλά τελικά η Αυστραλία άντεξε και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

 

 

 

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αυστραλία (Μπεκ Ρίπον): 

Παλμ, Λόνγκμαν, Γκόφερς, Άρμιτ, Χάλιγκαν 2, Γκριν, Άντριους Α. 2, Άντριους Σ., Χερν, Αραντσίνι, Γουίλιαμς 5, Κερνς, Γιάκοβιτς

Ελλάδα (Αλεξία Καμμένου):

Διαμαντοπούλου, Σταματοπούλου, Πλευρίτου Α., Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μ., Ξενάκη 2, Ασημάκη, Πάτρα, Νίνου 1, Πλευρίτου Β., Γιαννοπούλου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News