Συμπλoκή στις Ράχες: Προφυλακιστέος ο 26χρονος Λαμιώτης

Προφυλακίστηκε ο 26χρονος Λαμιώτης για την αιματηρή συμπλοκή στις Ράχες. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τα κίνητρα της επίθεσης είναι οπαδικά.

Οπαδικά κίνητρα αποδίδει η αστυνομία την επίθεση που δέχτηκαν τα ξημερώματα Κυριακής (11/8) νεαροί στην παραλία Ραχών.

Αποτέλεσμα της επίθεσης δύο απο τα θύματα να καταλήξουν μαχαιρώμενα στο νοσοκομείο και τα άλλα δύο που ελαφρά τραυματισμένα στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας.

Προφυλακίστηκε ο πρώτος απο τους πέντε της παρέας των “νταήδων” που συνελλήφθησαν μετά την επίθεση σε νεαρούς απο την Στυλίδα στην παραλία Ραχών. Το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει ο 26χρονος Λαμιώτης ενώπειον ανακριτή και Εισαγγελέα είναι ιδιαίτερα βαρύ , με κατηγορίες όπως απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, από κοινού, η οποία έχει σαφή αθλητική αναφορά και αθλητικό υπόβαθρο, η οποία μάλιστα έγινε σε τόπο και χρόνο που δεν υπήρχε κάποια αθλητική εκδήλωση και η οποία τελέστηκε με χρήση αντικειμένων που μπορούσαν να προκαλέσουν κίνδυνο για τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα τρίτων. Όπως ήταν αναμενόμενο ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας οτι βρέθηκε στην περιοχή για άλλους λόγους. Ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει τον ανακριτή και τον Εισαγγελέα οπότε και προφυλακίστηκε.

Αύριο Τετάρτη (14/8) στις 10:30 το πρωί απολογείται ο ανήλικος της παρέας, 17χρονος από τη Λαμία και στις 12:00  το μεσημέρι ένας 19χρονος από τη Θεσσαλονίκη.

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες, επίσης 19χρονοι από τη Θεσσαλονίκη, έχουν λάβει προθεσμία και θα απολογηθούν την Παρασκευή (16/8).

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News