Η απάντηση του Κασσελάκη σε Πολάκη και 87: «Κωλοτούμπα μια πρόταση μομφής στο πρόσωπό μου – Πληγώνει το κόμμα»
Ο Στέφανος Κασσελάκης, παρά τα αιτήματα Πολάκη, Γεροβασίλη και «87» για εσωκομματικές εκλογές, ο ίδιος παρέπεμψε οποιαδήποτε εσωκομματική διαδικασία στο συνέδριο
Στις 15:30 και μετά από 1,5 ώρα ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, η οποία διεξήχθη σε υψηλούς τόνους και αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Κασσελάκη.
Ο πρόεδρος του κόμματος, μιλώντας τελευταίος και αφού είχαν τοποθετηθεί όλοι, απάντησε λέγοντας μεταξύ άλλων πως μία πρόταση μομφής στο πρόσωπό του θα πλήγωνε το κόμμα.
Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ: dailypost.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
TAGS
# Επικαιρότητα
