ΣΥΡΙΖΑ – Κασσελάκης: Εκλογές στα ίσα αλλά με μαχαιρώματα κι όποιος αντέξει
Η Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου θα κηρύξει την έναρξη μιας προεδρικής κούρσας με απρόβλεπτες συνέπειες – Η μετωπική σύγκρουση που έρχεται και ο Πολάκης ως τρίτος πόλος.
Ο αθόρυβος τρόπος που ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, το βράδυ της Πέμπτης, άφησε να εννοηθεί πως βρέθηκε μια «χρυσή τομή» μεταξύ των στρατοπέδων. Πως άπαντες εντός αίθουσας έριξαν λίγο νερό στο κρασί τους για να προχωρήσει, έστω, η διαδικασία. Άλλη αναβολή δεν χωρούσε.
Από τη μία δεν άλλαξαν, με αυξημένη πλειοψηφία, οι προτεινόμενες ημερομηνίες διεξαγωγής του έκτακτου συνεδρίου και των εκλογών. Από την άλλη δεν υπήρξε επιμονή για εισήγηση προϋποθέσεων και όρων υποψηφιοτήτων για τη διεκδίκηση της προεδρίας του κόμματος. Ούτε μεθοδεύσεις και μηχανορραφίες ούτε δολοπλοκίες, τορπιλισμοί ή εμπάργκο.
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: «Ευχαριστημένος με Μπέιλι, Σα και Φορτούνη, σημαντικός ο βαθμός»
- ΑΕΚ: Η ώρα και η μέρα του επόμενου αγώνα στο Champions League
- Ολυμπιακός: Η μέρα και η ώρα της επόμενης ευρωπαϊκής αναμέτρησης
- Europa League Βαθμολογία: Πρώτος και περιμένει ο Ολυμπιακός!
- ΠΑΟΚ: Το πρώτο μήνυμα του Όσμαν μετά τον τραυματισμό του
