Οπαδική βία: Νέο περιστατικό στην Α' ΕΠΣΑΝΑ με 20χρονο να μαχαιρώνεται!

Η οπαδική βία στην Ελλάδα δεν έχει βρει το αντίδοτο, με τα περιστατικά να διαδέχονται το ένα το άλλο, ακόμη και σε παιχνίδια μικρότερων κατηγοριών.

Η οπαδική βία φαίνεται να μην έχει βρει το αντίδοτο της στην Ελλάδα, τα περιστατικά ολοένα και αυξάνονται και αυτό δεν αφορά πλέον μόνο τις μεγάλες ομάδες, αλλά και τοπικά πρωταθλήματα. Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής (22/09) γίναμε μάρτυρες ενός ακόμη επεισοδίου.

Μετά τη λήξη του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Κορωπί-Αχαρναϊκός, για την Α’ ΕΠΣΑΝΑ κατηγορία, ξέσπασαν άγρια επεισόδια με τους οπαδούς των δυο ομάδων να έρχονται σε συμπλοκή έξω από το γήπεδο του Κορωπίου και έναν 20χρονο να βρίσκεται μαχαιρωμένος στον γλουτό και το χέρι.

Ο 20χρονος, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για τις πρώτες βοήθειες, την στιγμή που η αστυνομία έφτασε στο σημείο όταν οι οπαδοί είχαν απομακρυνθεί, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει σύλληψη. Για το εν λόγω περιστατικό, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, διενεργεί την έρευνα της.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News