Σκέρτσος: «Η Ελλάδα το 2027 δεν θα έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2019»

«Yλοποιούμε ιστορικές μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία, στην Υγεία και στη Δικαιοσύνη που θα δείξουν τα αποτελέσματα τους εντός της τρέχουσας θητείας».

Σε μια συνέντευξη που μοιράζεται ανάμεσα στο σήμερα και στο 2027, οπότε και ολοκληρώνεται ο οκταετής κυβερνητικός κύκλος, ο υπουργός Επικρατείας ‘Ακης Σκέρτσος σημειώνει, μιλώντας στην ιστοσελιδα Liberal, ότι, ναι, θα έχει ολοκληρωθεί σε τρία χρόνια το κυβερνητικό στρατηγικό σχέδιο.

Θυμίζει δε, «ποιο ήταν το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2019. “Ισχυρή Ανάπτυξη για Αυτοδύναμη Ελλάδα”. Μετά από 10 επώδυνα χρόνια, η χώρα να γυρίσει σελίδα και ενωμένοι – ύστερα από μια μακρά περίοδο διχασμού και τοξικότητας – να το πετύχουμε χάρη στο συνεκτικό, ρεαλιστικό και τολμηρό στρατηγικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας. Τι προέβλεπε το σχέδιο που κέρδισε την εμπιστοσύνη των πολιτών; Μείωση των φορολογικών βαρών, κίνητρα για επενδύσεις, νέες θέσεις εργασίας με βελτίωση των μισθών, ασφάλεια, δυναμική και δίκαιη ανάπτυξη. Όλα αυτά όχι με ένα άρθρο και ένα νόμο, αλλά με μεταρρυθμίσεις και τομές, με πολλή δουλειά, επιμονή και αποφασιστικότητα προκειμένου να ελευθερωθεί η πατρίδα μας από τα βάρη του χθες. Να αλλάξει πίστα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: dailypost.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News