Παρασκήνιο: Η συνάντηση Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη και ο μεγάλος χαμένος των εκλογών του ΠΑΣΟΚ

Να ‘σαι πρωθυπουργός, νας πας για πρωινό καφέ με τον ΠτΒ στο Κολωνάκι, και να σε πετύχει γνωστή δημοσιογράφος πριν πάει για την πρωινή ραδιοφωνική της εκπομπή.

Ε, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή τυχαία συνάντηση για το ξεκίνημα της ημέρας του Κ. Μητσοτάκη. Τον “τσάκωσε” η Χριστίνα Κοραή με τον Κ. Τασούλα να πίνουν καφεδάκι συζητώντας και τον “στρίμωξε” στις ερωτήσεις. Έτσι, έμαθε – και τα είπε στην εκπομπή της με τον Δ. Τάκη στον ρ/σ “Παραπολιτικά” – ότι προσβλέπει σε μια συνάντηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη σύντομα και ότι είχε προβλέψει την νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ με 60-40. Δηλαδή, αν είχε παίξει στοίχημα θα είχε κερδίσει.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, όπως όλα δείχνουν, θα αποδεχθεί την πρόσκληση του πρωθυπουργού αλλά στο πλαίσιο σειράς συναντήσεων με την ΠτΔ Κ. Σακελλαροπούλου και τους πολιτικούς αρχηγούς του δημοκρατικού τόξου. Σύντομα θα κληθεί να δώσει απαντήσεις σε πολιτικά ζητήματα: Την Τετάρτη ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει αίτημα για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη και ετοιμάζεται το ν/σ για την επιστολική ψήφο στις εθνικές εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα στο dailypost.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News