Γεροβασίλη: «Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να βάλει για πρόεδρος στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ»

Κατηγορηματική ήταν η δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη μιλώντας στην εκπομπή Live News αναφορικά με την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο Mega και στην εκπομπή «Live News» μίλησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, για την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ και την ενδεχόμενη υποψηφιότητα Κασσελάκη.
«Ήδη έχει κριθεί, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα είναι υποψήφιος» υπογράμμισε η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο, για τις ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα, μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το περασμένο Σάββατο, όταν ελήφθη η απόφαση αποκλεισμού του Στέφανου Κασσελάκη από τις υποψηφιότητες.

Η κα. Γεροβασίλη μίλησε για επιθετικά λάθη Κασσελάκη και πως υλοποιεί σχέδιο, «απαξιώνει όλο τον κομματικό μηχανισμό και θέλει να ηγηθεί σε αυτό το κόμμα. Αυτό είναι θράσος». «Είναι σχέδιο οι αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές του» είπε χαρακτηριστικά. «Δεν ξέρω μέχρι πού θα πάει το σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη για διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ».

Η ίδια επιτέθηκε κατά του κ. Κασσελάκη, τονίζοντας ότι «εξαιτίας του ο ΣΥΡΙΖΑ έπεσε δημοσκοπικά στο 7%-8%».

Διαβάστε περισσότερα στο dailypost.gr

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News