Όλγα Κεφαλογιάννη-Μίνωας Μάτσας: O συνθέτης κατηγορεί την υπουργό για βίαιη συμπεριφορά

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνωας Μάτσας έφτασαν σε σημείο να ανταλλάσσουν ασφαλιστικά μέτρα, στο πλαίσιο της διαδικασίας έκδοσης του διαζυγίου τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ieidiseis, η αυλαία της διαμάχης άνοιξε μόλις πριν δύο μέρες, στις 15 Οκτωβρίου, όταν η Όλγα Κεφαλογιάννη κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του Μίνωα Μάτσα με την οποία αιτείται την εκδίωξή του από το κοινό σπίτι τους, στο Παλαιό Ψυχικό και την αποκλειστική επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

Μέχρι τότε και οι δύο πρωταγωνιστές του δράματος είχε φανεί ότι θα επιχειρήσουν μια ήπια λύση μέσα από την έκδοση συναινετικού διαζυγίου. Ήδη οι δικηγόροι και των δύο πλευρών είχαν ξεκινήσει τις σχετικές προσπάθειες.

Αντίθετη αίτηση από τον Μίνωα Μάτσα
Σε μία κίνηση αντιπερισπασμού, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης άσκησε αντίθετη αίτηση με την οποία ζητά τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι στην αίτηση του Μάτσα αναδεικνύονται περιστατικά ακραίες συμπεριφορές της Όλγας Κεφαλογιάννη και σοβαρά προβλήματα διαχείρισης του θυμού της, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Μάλιστα, από την πλευρά του συζύγου αναφέρονται και μάρτυρες οι οποίοι επιβεβαιώνουν, όπως λέγεται, τη βίαιη συμπεριφορά της υπουργού Τουρισμού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: dailypost.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News