Diddy: Επτά νέες αγωγές - 13χρονη καταγγέλλει βιασμό από δύο ακόμη celebrities

Επτά νέες αγωγές έχουν κατατεθεί κατά του Sean Diddy Combs από τρεις γυναίκες και τέσσερις άνδρες που τον κατηγορούν ότι τους νάρκωσε και τους κακοποίησε σεξουαλικά στα διάσημα πάρτι του με τη συμμετοχή δύο ακόμη διάσημων προσώπων.

Σε δύο από αυτές τα θύματα υποστηρίζουν ότι ήταν ανήλικα όταν ο Sean Diddy Combs τους χορήγησε ναρκωτικές ουσίες και τους επιτέθηκε σύμφωνα με το CNN.

Aυτή είναι η πρώτη φορά που κατονομάζονται άλλες διασημότητες ως συνεργοί στην υπόθεση που απειλεί να καταστρέψει τη βιομηχανία του θεάματος. Ωστόσο, τα ονόματα τους δεν αναφέρονται στις αγωγές.

Η ανώνυμη καταγγέλλουσα που φέρει το ψευδώνυμο Jane Doe, αναφέρει στην αγωγή της ότι ήταν μόλις 13 ετών, όταν το 2000 προσκλήθηκε από έναν οδηγό λιμουζίνας για να παρευρεθεί σε ένα afterparty των MTV Video Music Awards που διοργάνωσε ο Combs στη Νέα Υόρκη.

Αφού κατανάλωσε ένα ποτό, η Doe αναφέρει ότι ένιωσε υπνηλία και έψαξε για ένα μέρος για να ξαπλώσει. Ο Combs, μαζί με δύο ακόμη celebrities -άνδρα και γυναίκα- μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα όπου ξεκουραζόταν.

«Είσαι έτοιμη για το πάρτι!» φέρεται να της είπε ο Combs, σύμφωνα με την καταγγελία της.

Ο ανώνυμος άνδρας διασημότητα ξεκίνησε να κακοποιεί σεξουαλικά την ανήλικη, ενώ ο Combs και η ανώνυμη γυναίκα παρακολουθούσαν το βιασμό της.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: dailypost.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News