Παρασκήνιο: Η ηγετική εμφάνιση Τσίπρα, το beef Δούκα – Διαμαντοπούλου και το εγκώμιο Γεραπετρίτη στον Καιρίδη

Όχι μόνο έκανε ηγετική εμφάνιση ο Αλέξης Τσίπρας στην εκδήλωση του Ινστιτούτου του, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, αλλά έστειλε έμμεσο μήνυμα υπέρ του αποκλεισμού του Στέφανου Κασσελάκη, δια της μη προσκλήσεώς του, ενώ ήταν εκεί ο όλος ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε “από ψηλά” για την ανάγκη συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων, δίνοντας ηχηρό “παρών”. Το συμπέρασμα είναι ότι δεν έχει την υπομονή να περιμένει όσο απαιτεί ένα κανονικό rebranding και βιάζεται χωρίς να έχει όμως ξεκάθαρη στρατηγική. Αλλωστε, ο βασικός συνομιλητής του στις διεργασίες για την ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι στα κάτω του μετά την ήττα του Χάρη Δούκα, τον οποίο στήριξε, από τον Νίκο Ανδρουλάκη, στη μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Στην πρεμιέρα του Συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ φάνηκε ότι το βασικό beef θα είναι ανάμεσα στον Χάρη Δούκα και την Αννα Διαμαντοπούλου. Ο Δήμαρχος Αθηναίων ενοχλήθηκε από τη φράση της πρώην Επιτρόπου ότι “η ομόνοια χτίζει σπίτια και η διχόνοια τα γκρεμίζει” γιατί το θεώρησε ως αιχμή για τον ίδιο και της το είπε σε έντονο ύφος, με αποτέλεσμα η Α. Διαμαντοπούλου να μιλήσει ξανά στους δημοσιογράφους βγαίνοντας από την Χαριλάου Τρικούπη για να διευκρινίσει ότι δεν αναφερόταν σε εκείνον.

Διαβάστε περισσότερα στο dailypost.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News