Κωνσταντίνος Ζούλας: Γκρίνιες και μουρμούρες στον ΣΚΑΙ για αστοχίες και τηλεθέαση

Υπάρχουν ήδη µουρµούρες περί αµηχανίας που επιδεικνύει µέχρι νεωτέρας ο νέος ισχυρός ανήρ του τηλεοπτικού σταθµού, Κωνσταντίνος Ζούλας, ο οποίος, για την ώρα, περιορίζεται σε… αναγνωστικό παιχνίδι.

Σε εµφανή αµηχανία βρίσκονται στον ΣΚΑΪ µε φόντο τα µηνύµατα που έρχονται από το µέτωπο της τηλεθέασης και την παρούσα τηλεοπτική σεζόν. Τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναµικό κοινό, το κανάλι του Νέου Φαλήρου «φιγουράρει» κάτω από τους µεγάλους ανταγωνιστές του στο µέτωπο της τηλεθέασης τις περισσότερες ηµέρες της εβδοµάδας, ενώ πια ακούγονται για πρώτη φορά ηχηρές ενστάσεις για την προσέγγιση στο πεδίο του προγράµµατος.

Συγκεκριµένα, σηµαντικά στελέχη µιλούν ανοιχτά πια για έλλειψη πυξίδας στο εν λόγω µέτωπο, αφού σε µια σεζόν που υποτίθεται ότι ο τηλεοπτικός σταθµός θα επέστρεφε σε ενηµερωτικά µονοπάτια µε το όποιο κόστος, τελικώς έχει δηµιουργηθεί ένα εκ νέου αναποτελεσµατικό µείγµα. «Από τη µια µπαίνει η εκποµπή µε τον Πορτοσάλτε και την Αναστασοπούλου και, την ίδια ώρα, υπάρχουν τρία-τέσσερα σκληρά ριάλιτι, η “∆ίκη” του Θωµαΐδη και κάπου εκεί ανάµεσα παίζει και το εξαιρετικό ντοκιµαντέρ του Παπαχελά. Αυτό, αν µη τι άλλο, δείχνει σύγχυση και έλλειψη στρατηγικής», επισηµαίνουν οι εν λόγω κύκλοι.

Ταυτόχρονα, για ακόµα µία χρονιά, φαίνεται να µην κερδίζεται το στοίχηµα για την ολική επαναφορά του κεντρικού δελτίου µε τη Σία Κοσιώνη στα επίπεδα των προηγούµενων ετών. Μέσα σε αυτό το κλίµα, υπάρχουν ήδη µουρµούρες περί αµηχανίας που επιδεικνύει µέχρι νεωτέρας ο νέος ισχυρός ανήρ του τηλεοπτικού σταθµού, Κωνσταντίνος Ζούλας, ο οποίος, για την ώρα, περιορίζεται σε… αναγνωστικό παιχνίδι. Εως ένα σηµείο, βέβαια, αυτό είναι και αναµενόµενο…

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News