ΠΗΓΗ ΔΕΒΕΤΖΗ: «Παράγοντας του αθλητισμού, μου κατέβασε το παντελόνι και με έριξε στον καναπέ»

Η Πηγή Δεβετζή παρευρέθηκε σε εκπομπή και αποκάλυψε συγκλονιστικά πράγματα, καθώς όπως κατήγγειλε, έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στο παρελθόν από παράγοντα του αθλητισμού.

Ανατριχιαστικά ήταν τα όσα αποκάλυψε η Πηγή Δεβετζή σε εκπομπή που παρευρέθηκε, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να προχωρά σε σοκαριστική καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε στο παρελθόν από παράγοντα του αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, η Πηγή Δεβετζή προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηγη και αναφέρθηκε στο περιστατικό που συνέβη πριν από πολλά χρόνια και όπως υποστήριξε, ο λόγος που δεν μίλησε ποτέ, ήταν επειδή σεβάστηκε την οικογενειακή κατάσταση του παράγοντα.

Η αποκάλυψη της Πηγής Δεβετζή:

«Έχω κι εγώ μια κακοποιητική εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού. Παράγοντας του αθλητισμού, όχι από τον στίβο, όταν είχα κατέβει στην Αθήνα, ένα κορίτσι από την επαρχία, που δεν είχα την πονηράδα να σκεφτώ ότι θα με πλησιάσει κάποιος για να εκμεταλλευτεί κάτι από εμένα. 

Γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο τότε και μου έταξε λαγούς με πετραχήλια. Ήταν πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ήμουν ενήλικη, αλλά δεν είχα τις εμπειρίες, ήμουν ακόμα κορίτσι, δεν ήμουν γυναίκα. Μου έταξε μεγάλη ζωή, να με πάρει από το ΟΑΚΑ, να μου νοικιάσει σπίτι. Τον έβλεπα σαν πατέρα μου.

Μια μέρα με είχε καλέσει στο γραφείο του να μιλήσουμε για τον αθλητισμό και κάποια στιγμή με στρίμωξε, πήγε να με ακουμπήσει, κατέβασε το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ. Ευτυχώς με βοήθησε ο Θεός και χτύπησε το τηλέφωνό του και προσπάθησα να ξεφύγω.

Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα τι να κάνω, είχα παγώσει. Το έχω βιώσει όλο αυτό σε άσχημο βαθμό και πού να το πω; Ήταν παντρεμένος με παιδιά και ο λόγος που δεν το είπα ήταν επειδή σεβάστηκα τα παιδιά του και τίποτα άλλο.

Αυτόν τον συναντούσα συνέχεια. Τον έβλεπα και ήθελα να τον πνίξω. Τον συναντούσα και έκανε ότι δεν συνέβαινε τίποτα. Δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου. Είπα ότι δεν με θέλουν οι προπονητές και θα γυρίσω πίσω.

Δεν έψαξα ποτέ για να δω εάν το έχει ξανακάνει. Έπαιρνα τα μετάλλια και δεν μπορούσα να τα χαρώ.Έχω πει πολλές φορές εδώ και αρκετά χρόνια πως πρέπει να μιλήσω. Τελικά εξαφανίστηκα και πήγα σε μοναστήρι. Όχι για πολύ καιρό, βρήκα πνευματικούς και μίλησα. Έκανα προσευχή. Πριν από δύο χρόνια πήγα στα Ιεροσόλυμα, έπεσα πάνω στον Πανάγιο τάφο, είπα συγχώρεσε τον και βοήθησέ με να προχωρήσω».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News