Αποκάλυψη: ΕΔΕ στην Πυροσβεστική- Για 23 ημέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη δεν είχε γίνει αυτοψία (video)
Aκόμα μία αποκάλυψη για το δυστύχημα στα Τέμπη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ είναι σε εξέλιξη πειθαρχικός έλεγχος σε στελέχη της Πυροσβεστικής για τον τρόπο που ενήργησαν τις ημέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.
Πρόκειται, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, για στελέχη της εξειδικευμένης Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, όπως και κάποιους ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς που είχαν την ευθύνη διαχείρισης του χώρου.
Όπως αναφέρεται, αν και θα έπρεπε να έχει δοθεί εντολή για να γίνει αυτοψία στον χώρο, ώστε να εντοπιστούν τα αίτια της έκρηξης και της φωτιάς, αυτό δεν έγινε ποτέ τις ημέρες εκείνες.
Διαβάστε περισσότερα στο dailypost.gr
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Εθνική Ελλάδας: Η βαθμολογία στον όμιλο μετά την ισοπαλία με την Ολλανδία και τι σημαίνει η κάθε θέση - Η μέρα και η ώρα του αγώνα με τη Γερμανία
- Εντζάι: «Δεν είναι η φιλοσοφία μας να δεχόμαστε 96 πόντους»
- MARCA: «Η νέα Ελλάδα έχει τις ρίζες της στον Ολυμπιακό» - Αποθέωση για Μαρινάκη
- Εθνική Ελπίδων: Εύκολα τη Λετονία και το κυνήγι της πρόκρισης συνεχίζεται - Tα σενάρια
- Ρίο Άβε: Τέλος από τη Ρίο Αβε ο Συλαϊδόπουλος
