Βούλιαξε η Κεφαλονιά από την κακοκαιρία: Κατολισθήσεις και πλημμύρες από τη σφοδρή βροχόπτωση (video)

Τις τελευταίες ώρες η Κεφαλονιά αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις, ενώ και η πυροσβεστική δέχτηκε δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων, και απεγκλωβισμό ανθρώπων.
Τα σοβαρότερα προβλήματα σημειώθηκαν στο Αργοστόλι. Προβλήματα από κατολισθήσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο ενώ ακόμα υπάρχουν προβλήματα σε ορισμένες περιοχές όπως στον παλιό ενετικό δρόμο που έχει πέσει το γεφύρι.
Στην ΕΡΤ μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς Ευστάθιος – Σωτήριος Κουρής ο οποίος τόνισε ότι δεν περίμεναν τόσο έντονη βροχή και πρόσθεσε ότι είχαμε ζημιές στο οδικό δίκτυο το οποίο το έχουμε καθαρίσει τώρα. Όπως είπε μιλώντας στις «Συνδέσεις» εχθές ήταν η κατάσταση δύσκολη γιατί είχε κλείσει ο κεντρικός άξονας Αργοστόλι -Πόρος σε δύο σημεία. Κατέβασε ρέμα μετά 90 χρόνια και έκλεισε το δρόμο. Κάναμε γύρω στις 5 ώρες να τον ανοίξουμε ενώ τόνισε ότι αυτό που φοβίζει είναι ότι οι βροχές θα συνεχιστούν μέχρι και την Κυριακή.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: dailypost.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Γιοβάνοβιτς: «Σίγουρα θα έχουμε αλλαγές στην ενδεκάδα - Θέλουμε να παίζουμε επιθετικά»
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Στη βιτρίνα για πώληση ένας εκ των Τετέ, Πελίστρι
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορεί η συλλεκτική χρυσή κάρτα μέλους! - Τα μοναδικά προνόμια για τους 200 που θα την αγοράσουν
- Πανσερραϊκός Παρασκήνιο: Ποιος είναι ο... αθόρυβος ιδιοκτήτης, Τάσος Καζίας, με την εξαιρετική δουλειά!
- ΠΑΟΚ: Ο Μίχελ αποκάλυψε τι συνέβη στις συζητήσεις με τον Λουτσέσκου και γιατί ο Ιβάν Σαββίδης ήταν επιφυλακτικός